A legfontosabb lenne a bizalom helyreállítása. Mielőbb kiadni a féléves jelentést, azután pedig a vezetőség tagjainak ideje lenne részvényt vásárolni. Majd rendkívüli közgyűlést tartani, megszavazni az mrp programot.
Nem adtam el, de már gondoltam rá, hogy eladom, mivel elegem van abból , hogy a rv. tartalmát elhomályosítja gazdasági bűnözők tevékenysége.Egyenlőrer nálam még a tartalom erősebb, mint a bűnözők évekkel ezelőtti tevékenysége. Viszont azon gondolkodtam hangosan, hogy a rv. árából 20-30 ft-ot jelent-e a Dani hosszú időre történő börtönbe vonulása, ha ez így marad, akkor lehet jól döntöttem, hogy nem adtam el.
erre gondoltam én is! Semmi konkrét, csak nyomjátok a rizsát. Ezért volt a jocekos kérdés..:)) Szerintem senkinek sem testszik, ha nem emelkedik a részvény ára! ...de annyira uncsi már ugyanazt a szöveget hallgatni. Még jó hogy néha van emelkedés, akkor szünet van. 🤣🤣
álltalános...: Egyeseknél, meg kimondottan látszik olyankor, hogy eladták, vagy egy részét. Később még be is vallják, ha bejön... Elhiszem, hogy mindenki magát tartja a legokosabbnak, de a többi sem hülye azért! Ezt vegye figyelembe mindenki és ne kábítsuk egymást.
Én a vezetőség helyében összekapnám magam és megpróbálnám végre a dolgom végezni a részvényesi érdek priorításával! Talán a helyére kellene tenni az árfolyamot! Módszer többféle van,talán nem kell elmagyarázni!
Meg ha kiderül hogy Törő és Jelinek közt érdekazonosság van . Normál esetben rég vételi ajánlatot kellett volna tenniük! Se elemzés ,sem célár ,se osztalék ,se kommunikáció! A szándékos kirázás mindenhol tetten érhető! Nincs árjegyző, a kereskedés pedig manipulált! Ez a részvény minimum a dupláját éri és ezt a vezetés is jól tudja. Mindent elkövettek hogy kirázzák a kisbüfiket! Ez is a rablás egyik formája!
Én csak MP-ről írtam a sikertelen eljárást (MNB vonatkozásában), hiszen róla meg egy másik magánszemélyről rögzíti az MNB az eljárás megszüntetését. MNB a piacfelügyeleti eljárás során a kiemelt jelentőségű híváslistákhoz való hozzá-nem-férés okán zárta le az ügyet, hivatkozva a bizonyíthatóság hiányára. A rendőrség ugyan hozzáfért a híváslistákhoz (bizonyíthatóság), ők pedig bűncselekmény hiányát állapítottuk meg vagyis azt - ezek szerint -, hogy nem valósult meg a bennfentes kereskedés. Mi mást állapítottak volna meg MP esetén? 2026 áprilisában a főügyészség is hivatalosan megszüntette az eljárást.
Appeninn topik