Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Colombo
Colombo kedd, 21:05
Előzmény: #7897  tmike
A miniszterelnöknek nem kell konkrét bűnügyekkel foglalkoznia.Foglalkozzon az ország ügyeivel.
Colombo
Colombo kedd, 21:04
Előzmény: #7898  farkasfu
De mi ott ūlünk a kocsin a hajtó mögött, és nincs választási lehetőségünk.
farkasfu
farkasfu kedd, 20:57
Előzmény: #7896  Colombo
nem mi, hanem ők :)
tmike kedd, 20:45
Előzmény: #7896  Colombo
Én is messze vagyok attól hogy Orbánt visszasírjam. Az előállítás tényét valami oknyomozó dobta be először. Persze a nyomozó hatóság attól még leadhatta a drótot MP-nek. De azért ne legyen senkinek illúziója ez az előző rendszerben is így volt. Azért azt is be kell látni azon túl hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme,hogy azért ez nem az első eset amikor törvénytelen dolog vetúl a mi Daninkra. Az hogy a rv árára igy hat én nem is csodálkozom. Minden egyes negatív dolog többszörösen hat rá mint a pozitív dolgok. Sajnos ez is a bizalmatlanság jele szerintem.
Colombo
Colombo kedd, 20:29
Előzmény: #7892  farkasfu
Én még nem tartok ott, de azt már látom, hogy zsákutcába fordultunk, gyorsan vissza kéne fordulni, mert az egyéni bosszú állásnál fontosabb lenne hogy az ország dolgaival foglalkoznának.
Wolfalfa74
Wolfalfa74 kedd, 20:24
Előzmény: #7886  Colombo
Semmi köze az Apphoz  a fos. sak kiszálltak! Majd vissza veszik feljebb ha akarják! Ennyi! Szépen fejlődik a portfoliója az appnak és kész!
Colombo
Colombo kedd, 20:17
Előzmény: #7889  farkasfu
Furcsa az egész, Danit beidézik, meggyanúsítják, majd hazaengedik, pár nap múlva előállitják és becsukják.
Három dolog történhetett.
1 Politikai nyomás a nyomozó szervekre.
2,Dani hibázott bizonyítékokat akart eltüntetni.
3, Rájöttek a nyomozók, hogy Daninak nagyobb a szerepe , mint korábban gondolták.
farkasfu
farkasfu kedd, 20:13
Előzmény: #7891  Colombo
Már most sokan visszasírják Orbánt. 
Colombo
Colombo kedd, 20:08
Előzmény: #7887  Gyuri60
Ęn azon csodálkozom, hogy a rendszerváltás után a politikától most már teljesen független ügyészség beszámol a miniszterelnöknek, hogy éppen kit állítanak elő, és ezt a parlamentben hozzák nyilvánosságra .
Itt most teljesen mindegy, hogy kiről van szó, ez nem normális jogállami működés.
Manufacere kedd, 20:06
Én érdekesnek találom az elmúlt időszakban a tőzsdei cégekkel kapcsolatban végzett tevékenységeket komunikációkat a médiában.Mintha az lenne a cél, hogy a tőzsdei cegek árfolyam essen. De minden esésnél meg is jelennek a vevők szépszámmal. A jelenlegi vezetés szereti a tőzsdét ez tény. Az is tény, hogy már az eu-s pénzeket nem úgy lehet forgatni mint eddig. Valamiből pedig a jelenlegi rendszer vezetőinek is meg kell szedni magukat. Szerintem megy az átrendeződés rendesen. De ez csak az én véleményem, csak furcsa, hogy szinte kivétel nélkül bele állnak minden tőzsdei cég tulajdobosába. 
farkasfu
farkasfu kedd, 20:02
"Értesüléseink alapján a vizsgált ügyletben egy Jellinek Dánielhez köthető társaság kölcsönfelvevőként vett részt, nem pedig a feltételezett konstrukció haszonélvezőjeként. Amikor felmerült annak gyanúja, hogy a mintegy 700 millió forintos kölcsön kétes forrásból származhatott, a társaság évekkel ezelőtt a teljes összeget, annak kamataival együtt bírósági letéti számlára helyezte – állítja forrásunk. Szerinte Jellinek Dániel nem követett el bűncselekményt, és arra számít, hogy ezt már a vizsgálati szakasz tisztázza, majd az ügy vele szemben lezárul."
farkasfu
farkasfu kedd, 19:57
késő már szavazni..:)))
Gyuri60 kedd, 19:50
Értem én, hogy a nép vért kíván, még vezetőszár, egyebek. De hogy pont csak a Jellinekhez mernek hozzányúlni, hát ez számalmas. Szerintem ebben nem nűnös, de egyébként is a tízezredikként talàn megszólíthatták volna. Úgy hivatkoznak rá, mint Tiborcz társa, ami egyértelműen nem igaz. Tiborcz helyett őt zaklatják. Ez az új jogállam. Én nem erre szavaztam.
Colombo
Colombo kedd, 19:19
Előzmény: #7885  Gyuri60
Becsukták a tulajdonos társunkat Szerencsére nem az APP -nak kellett magyrázkodni.Nem értettem ezt a mai reakciót egyesektől, ez az ügy minket nem is érinthet.
Amikor az INDOTEK gyarapodott akkor mi nem emelkedtünk, most, hogy magyarázkodniuk kellett a vezér miatt voltunk 8 %-os mínuszban is.
Aki ma ész nélkül dobta az arra gondolhatott, hogy lopott pénzből vettük az ingatlanokat.
Mindenkit emlékeztetnék, hogy az APP tőzsdei cég, itt nem lehet titkolózni, lopott pénzt eldugni és sorolhatnám.Az ingatlanok termelnek, megy minden tovább.
Gyuri60 kedd, 18:56
Előzmény: #7884  hocus-opus
Még az IA sem tudja hol alszik ma osztaléknemfizető Dániel. A saját ágyában vagy figdában?😅
Viktor kedd, 17:25
Előzmény: #7882  Gyuri60
Azért napközben volt -8% is, amikor bolondok órája volt, megjelentek a hangulat felelősök is, meg a célár jóslatok is. Azért a zárón látszódik, hogy jó páran ma vételi lehetőséget láttak benne.
Gyuri60 kedd, 17:07
Előzmény: #7881  tabularozy
Na ami tegnap hűde rossz volt, ma nem is annyira rossz. Minden relatív.
tabularozy
tabularozy kedd, 17:05
Z: 660 Ft (-15 Ft)

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek