És még egy gondolat: nagy a felelőssége annak, aki feltesz egy chartot erre a felületre..., főleg úgy, hogy amúgy ebben a körben egy prominens személy/nick név. Mert ha nem a chart szerint mennek a dolgok, akkor...
Kedves Fibo! A béke legyen Veled is! Vannak személyes tapasztalataim a rajzszakkör illetve a felbeszélő szakkör prominens tagjaival kapcsolatban úgy az App, mint más rv. tekintetében. Amikor ezt óvatosan megjegyeztem feléjük, akkor minden (is) voltam. De az idő mindent igazol, vagy cáfol. Fenntartom: a mínuszok általában nem a tartalmat minuszolják hanem a mögöttes személyt. Tetszik vagy sem, ez van.
A béke legyen veled, és próbáld meg olyan szemmel nézni a dolgokat, hogy vagyunk itt páran akik nem akarnak ártani senkinek, csak próbálják felvázolni a lefele irányt is! Nem kell benne hinni csak szem előtt kell tartani. A "felfelét" nem kell rajzolgatni ,mert ott mindenki annyira okos mint a fene! (szerintem)
Már annyiszor leírtam (a régiek emlékezhetnek rá), hogy semmi okom se felfele se lefele befolyásolni senkit! Ebből sincs a Mol-ból sincs és az Opusból sincs!! Jó régen leírtam, hogy "spekának" tartom ezeket, lehet-e velük pénzt keresni?? Naná, többet mint más normális részvénnyel, csak jókor kell tudni venni és eladni! :) Aki elvhű "kommunista" azzal úgy sem tudok mit kezdeni csak gyűjtöm tőlük a sok mínuszt! De az meg nem fáj!
Appeninn topik