Tisztel farkasfu! Mikor olvastam a beirásod hogy eleged van eböl az egeszböl elsöre el sem tudtam olvasni, kijött a könny a szememböl.En annyira sajnalom hogy egy pár" ember" miatt igy döntöttel. De megértelek. Hidd el sokkal több ember van itt aki örökre emlekzni fog rád hisz öznetlenül segitettél mindenkinek! Ha valaki nem ertette a chartot öszinten türelmesen leirtad neki érthetöen. Önzetlenün segitetel rengeteg embernek tanulni pénzt kersni! Szerintem nagyon sokan soha de soha nem felejtenek el! Es mindig abban fognak sokan remenykedni hogy kipihened magad es vissza térsz. Mégegyszer köszönünk minent! Soha nem felejtjük el a farkasfu nevet meg akkor sem ha személyesen nem is ismerünk! Ne foglalkozz azokkal akik kikezdtek veled ök csak irigyek rad ! A tudasodra! Mi sokan melleted állunk meg akkor is ha mi nem is igazan beszelgetünk csak követük a munkásságod! Megegyszer mindent köszönünk!
Bár az esetemben én még eléggé kis lyuk vagyok az üveg száján azzal az 1 évvel amit a tőzsdén töltöttem... és sok minden nem megy úgy a fejembe, de köszönöm így "névtelenül" a támogatást, a segítséget. "A stílus maga az ember" és amit megenged néha valaki az nálam is kiveri a biztosítékot a fórumokon... A kultúrált hozzászólásra való törekvés sokszor már nehezen megy. Sajnálom, de megértem a döntést. Nyugodtabb napokat kívánok!
Kösz a sokéves chartos munkát,beszélgetést,szórakozást Ha nagyon unatkozol nézz be. Látod a tegnapi "búcsúbeszédeid" miatt sem lettél lapátra téve,ez jelent valamit😀
nézegetem ezeket a technikai rajzokat. csati itt-ott. De miért nem mehetünk vissza a régi csatiba már végre? Jó, tudom, az osztalék majré vitt le onnan bennünket. Jöhetne már egy másik (vételi) majré, és hipp-hopp... De hogy ezek a csatik ennyire szigorúan működjenek, ez nem járja. (minden papírban szinte) Aztán mikor megszokod, akkor megint történik vmi, és ott egy új csati. Na, jó hétvégét mindenkinek.
Valóban nem. Én inkább azért vetettem fel, hogy megint szarakodik a régi PRO. Erre farkasfu mindig reagált is, hogy úgy szar az egész ahogy van (bár nem pont ezekkel a szavakkal).
Appeninn topik