Topiknyitó: Zoltanovitsch 2025. 05. 11. 09:54

USA részvények vitasarok  

Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 02:37
"Az Egyesült Államok repülőgépei ismét bombázták iráni rakéta- és dróntároló helyeket, valamint part menti radarállomásokat a tűzszüneti megállapodás megsértése miatt! Nagyon is lehetséges, hogy soha nem fognak tanulni! Eljöhet az a pont, amikor már nem leszünk képesek ésszerűek lenni, és kénytelenek leszünk katonailag befejezni a munkát, amit nagyon sikeresen elkezdtünk. Ha ez megtörténik, az Iráni Iszlám Köztársaság megszűnik létezni! DJT"
guantanamo
guantanamo szombat, 23:13
Nike van 50 rol, smr 16-rol. Elobbitol majd szabadulnek, reaktorosokbol meg van par befektetesnek.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szombat, 22:12
Előzmény: #2205  Zoltanovitsch
NIKE! JA!!! Ez kimaradt mert most vettem észre:  Nem olyan erős jel sztem de kellemetlen irányt erősítheti ez a bennfentes sell:
6/12/2026Philip Mccartney
EVP
Sell17,398$46.18$803,439.64
zsoltee77
zsoltee77 péntek, 20:26
Előzmény: #2201  einstein
SMR-t én tartom, nem nagy pozi, nagy minuszban, viszont fele pakkal kiválóan lehet trédelni, bár egyre kisebb tartományban. Amikor nagyon szétverik 10 alá, venni kell, aztán 11 felett meg eladni. Mondjuk ugyanezt csináltam 15 körül is, aztán befektető lettem. :D
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 12:21
JA!? Tegnap kereskedtem is: 
MRK eladás 124 en!  88,1 es vétel... 
Hát persze h azonnal kiő a fa..ba eladás után!!! :D

Szóval vegyétek mert menni fog! :D :D :D A(múgy ne hallgassatok az AI -ra... mert most először ő győzött meg az AZONNALi eladásról bár amúgyis aldásra kínáltam már soxxor... pár dollával fejjebb) :D  Tanulópénz... és fillérezés... :)  Sebaj biztos nyerő behúzva. Első elfogadható köröm a külföldi piacon... többi cégem tartom ...pirosban! :D :D :D 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 12:10
NIKE
Srácok nekem egyre gyanúsabb itt valami...  Bennfentes szagot érzek.... nagyon mélyen az árfolyam s a premarket sem biztató... -0,66 %  Sztem ma a 40 nagyon meglesz s itt úgy jelzik nemcsak lélektani kerek támasz hanem technikai is ÉS jöv KEDDen jelentés!!  Nekem ez elég érdekes setup! :D 
Tpp: 20 % h a 40 es elesik és kés a vajon...
50% h a 40 megtartja ma.
30 % istentuggya! :D 
Oldalazást eléggé nem várok.. 
(V leviszik az árfolyást de közben bennfentesek veszik (Nem tudom mennyi a kiderülési idő- mert kötelező jeleteni) a jelentés meg jó lesz és ők jó aljon bevásárolnak)? :) 
Szal ma NIKE nál 40 es szint mozija lesz szvsz. :) 
Robotka csütörtök, 23:21
Előzmény: #2191  buythedip
MSTR Engem anno kiütött egy stop nulla nyereseggel, majd 120-on visszaszalltam. Most beallitottam egy eladast kerek 120-ra es töröltem a watchliströl (ez be szokott nekem jönni :D
Ja es többet akkor se veszek ha meg innen lefelezödik
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch csütörtök, 23:15
Előzmény: #2195  einstein
MSFT! Na máris megbántam :D De a kis poziméretnek meg örülök. Ma máris benézett 350 alá! Ejha! Sztem a 340 már pénteken már csak szentimentalitás alapán is könnyen meglehet... s 320 it tök reális! (AI val összgyűjthetők a legújabb rossz hírek - ez alapján sejtem csak) :)  Quantum tudományos vita, EU szankciók, a többi ismert apappara : Azure befátelek AI kiadások Tőkebevonási para:   rv, kötvény. 
Robotka csütörtök, 23:07
Előzmény: #2199  einstein
Jo lenne mert pont ma vettem redcat egy rendkivul bonyolult gondolatmenet utan azaz „innen mar csak nem esik tovabb“
einstein csütörtök, 20:26
és amiknél az elmúlt hetekben adtam fel a "reményt" és kattant a stop
SMR  -43% 
UNISYS  -38% ( ez amint eladtam visszament 0-ba, azt hittem az ideg megöl )
einstein csütörtök, 20:19
PGY nél még mindig a kitörést várom :) 24irányába
https://www.tradingview.com/x/qDqyItOq/
einstein csütörtök, 20:05
RCAT meglep(ett) a kínai hírre és az amúgy technológia szektor büntijére jól megcsapkodják, lassan a trendcsatorna alján van
... a napokban, hetekben hírre számítok:
- guidance  $150-$180millió dolláros bevételi sáv felső széle megerősítés ( UP )
- Black Window vagy HellCat drón rendelés
- NATO rendelés
- Ázsiai deal
Valaminek jönni kell, ami vissza fordítja 20$ irányába
einstein csütörtök, 19:58
Előzmény: #2197  zsoltee77
nem kéne más hozzá, mint egy jó inflációs és egy közepesen szar ipari termelési adat
zsoltee77
zsoltee77 csütörtök, 06:27
Én most kezdtem el venni. Már mindenki temeti. Gyorsan fordulhat a hangulat.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szerda, 23:39
Előzmény: #2195  einstein
Köszönöm! :)))
A Poziméret épp az amit lehet el Q-R tam csak nem úgy ..hanem amúgy... Túl kicsi pozikat nyitok ..túl óvatos vagyok... :D 
De én is úgy vettem ha a para a trend marad ...veszek lentebb.. (ezért nyitok kicsi pakkokkal...csak túl kicsik) . bolond AI nekem már 280 az árat is mond galiba esetén). :D  
einstein szerda, 22:54
Előzmény: #2192  Zoltanovitsch
MSFT. uffffff
szerintem egy brutál stabil fundájú sztárpapír, ami egy komoly emelkedés korrekciós fázisába lépett, ha ránézel ez a 365-360as zóna egy nagyon komoly lélektani támasz, ha tovább szaródik a szentiment törni fog, és akkor 300-320 simán képbe lehet. 
csak óvatosan, okos pozimérettel :)
....de úgy is tudod
einstein szerda, 22:45
lélekölő.
szerintem 2 lehetőség van:
1 eldobni és benyelni a buktát
2 kivárni a bitcoin szuper ciklusának a felfelé indulását
.... az 1es nehéz és rombol a 2est kivárni pedig ideg kell. 
Ha igaz, a bitcoin 4éves felezési ciklusai alapján a medvepiac utolsó fázisában taposhatjuk az aljat. A ciklusokat végigszámolva 2026december - 2027március között jöhet valami fordulat (nekem ez jött ki) 
Remélem jól kalkulálok, mert az én Ethereumom se csillog túl fényesen jelen pillanatban . 
Az rv tőkeáttételéből és működéséből fakadóan, sokkal érzékenyebb a coin-ok mozgására, magasabb bétájú, ami külön pszihés erőt követel.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szerda, 22:14
Előzmény: #2190  buythedip
LULU
Lehet kellemetlen DE neked kellemes lehet: ez lehet ded ket! Oszt vehető majd 100 on is! :)))  
Én Lulutól most félek de figyelem!  NIKE meg nagyon szemez azzal a 41 el!!! 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szerda, 22:08
Kereskedjünk is!
MSFT vétel 365
Lockheed vétel 490 en álltam... MSFT teljesült s máris van 0,13 % nem relaizált hasz.... :D 
LMT nek másfél dolla híja volt de lehet nem is baj... :)))
NOC - LMT továbbra is radaron ..még akkoris ha egyes termékeik nem látszanak a radaron :D 
Ám akkor most figyelni MSFT ben leértékelés lesz mert belevettem! :D 
buythedip szerda, 18:42
MSTR -30% 7 nap alatt és előtte se emelkedett, elfeleződött május óta. Bár sose vettem volna.
buythedip szerda, 18:38
LULU- 108nál megjött az értesítés hétfőn, aznap meg is volt az alja úgy tűnik, most 112, de nem vettem.
einstein szerda, 17:45
Előzmény: #2075  einstein
https://www.tradingview.com/x/9VdCjWsH/
ALK _ lassan itt az igazság pillanata, felső trendcsatorna érintés, és a hogyan tovább kérdés, naposon RSI-k miatt akár le is fordulhatna, hetesen még van tér egy esetleges csatorna törésnek. 200asok fölött van, talán most 4x-re sikerül
buythedip szerda, 15:37
Előzmény: #1923  buythedip
Hát a shortosokkal az történt valóban, WEN +37%
Napokig eltarthat
buythedip szerda, 11:15
WEN - wallstreetbet típusú short squeeze
Gondolom nyitásban, 15:30 elkezdik venni a $7 callokat, pénteki lejárattal.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch kedd, 22:13
Előzmény: #2179  buythedip
Sőt szerintem velem jóval kevesebben vagyunk! :D Telefoche-om a topikot mindenféle irreleváns faxsággal! Sőt sőt! Ennek a topiknak én vagyok a gazdája... (a legnagyobb troll címért meglepő de MÉG nem küzdök) ..mert rádumáltál Dip Kolléga! Jó legyen egy USA topik! :))) Ja és igyatok valami töményet Cariprazine-ra! :D Like -me
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch kedd, 22:08
Előzmény: #2181  buythedip
Igen! NIKE ban nem vagyok teljesen bátrotalan...(De igazán bátorak sem ..mert olvastam pár para jelentést) De na... 40 nél Ha mégis..akkor sztem veszek még. Vagy lejjebb? 41 tényleg jól tart. Ha az törik akkor nyílik a tér a pokolba? Amúgy jelentés előtt kicsit gyanús ez a lefelé kör... lehet xar lesz a jelentés ??? Bennfentesek adják? :D  De ha jelentésre éledező számok készletkill és a "Win later" -ből tényleg "Win Now" lesz akkor 60 ig is... mert szerintem sem magasak most az elvárások - a para elemzésben ez is benne volt . :) 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch kedd, 21:49
NVIDIA csak nem képes megérinteni a 200 -at!!! :D 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch kedd, 21:48
Előzmény: #2182  Zoltanovitsch
A DPZ amúgy most teszteli egy 2023 as alját. :) 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch kedd, 21:47
Előzmény: #2178  Zoltanovitsch
Basszus Most látom a Domino pizzéria is versenyben van (nemcsak a meki)  hol rendezzék a Trumpos meetinget ahol a Lockheed és Northrop lesz jelen... :D 
buythedip kedd, 18:38
Előzmény: #2175  Zoltanovitsch
1. Harmadik hónapja nem képes elveszteni a 41$ aljat.
2. Egy hét múlva jelent! Az elvárások alacsonyak.
Jön a réstöltés.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek