Topiknyitó: R00 2025. 04. 28. 17:12

Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!  

IDE!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka csütörtök, 07:56
Előzmény: #358  Manufacere
Nem eroltetem/eroltetjuk...Labanc Urral meg sem szolaltuk hetekig...Farkas Ur megerkezett es a szep elozo levele ota(remélem olvasta), ujra megemlitette személyunket.Kifejezetten velem baráti volt mert a részeges kecske után, csak 1 et Tokázott.Amugy szerintem Farkas Ur egy "ikon" lett-nem ertem azt sem miert ment el....megsertodni nekem meg Labanc Urnak kellett volna.
Donqatto
Donqatto csütörtök, 07:55
Ha az átértékelést nem nézed majdnem ugyan az mint tavaly
Manufacere
Manufacere csütörtök, 07:51
Előzmény: #357  Toka
Egyébként nem lenne rossz az eredmény. Én rosszabbra számítottam, bár még nem volt időm normálisan átfutni.
Amugy ezt a farkasozást nem értem miért kell erőltetni és egy jelentésből egyből őt felhozni...
Toka csütörtök, 07:43
Előzmény: #356  Labanc
Azert ez igen pofatlanság volt a cegtől, erre még en is azt mondom.Szerintem Farkas Úr már tegnap-tegnapelott leépitette vagy legalábbis jol adott ki a papirjábol, hagyni hagyott az biztos.
Labanc
Labanc csütörtök, 07:31
Előzmény: #355  Mississippi
Éés most pár napra megint el fog tűnni a farkas...
Mississippi
Mississippi kedd, 11:59
Előzmény: #352  Labanc
Amikor kikapták a 90000-es dugót, dejavu érzésem volt. A lokális aljakról olyankor szokott fordulni és Farkasfű megjelenni. )
Mississippi
Mississippi kedd, 11:55
Előzmény: #342  Marika113
Legnagyobb szomszédunk Ukrajna, attól tartok nem rájuk gondolsz amikor azt mondod hogy a "legnagyobb szomszédunkkal IS jóban kell lennünk". Az IS-sel egyetértek. Kicsit együtműködőbbnek kellene lennünk az unióval IS.
Bpali2 kedd, 10:25
Előzmény: #352  Labanc
Nagyon úgy tűnik. Annyira átlátszó ez a Hekki beírások is . 
Labanc
Labanc kedd, 10:23
Előzmény: #349  Bpali2
Szerintem azért is kap annyi likeot, mert tudják hogy a chartjai kiválóak rövidtávú spekarallykra...
Toka kedd, 10:20
Előzmény: #350  Bpali2
Kibirom Pali, de köszönöm.Ezt figyeld...szerinted az Urnak hány beszélgetését vehették fel?
https://www.facebook.com/share/v/1DkhKht8po/
Bpali2 kedd, 10:09
Ki osztotta nekem az észt . Kedvenc nemzetközi elemzőm szerint sem teszünk vagyonokat oda ahol nincs likviditás . Ő sem ért hozzá 30 x év után . Boersen.  De most is látszik eladsz 2-3000 darabot azt zutty 15-20 Ft minimum. Nem írtam volna de idegesít mikor Tokát basztatják , akik annyit se tudnak ..
Bpali2 kedd, 10:03
Labancnak igaza lesz ? Mindig akkor jelenik meg egy illető amikor esély lenne egy App emelkedésre . Azért ez tényleg kezd feltűnő lenni . Minden tiszteletemmel együtt . 
Bpali2 kedd, 10:01
Ezt érték el 16 év alatt , hogy a fél lrszág menesztené őket . Miért van az , hogy a fiatalok rühellik őket . A 40 esek meg vagy megunták az arcokat / meg az arcoslodást . Vége lesz ennek . Teljesen mindegy hogy most nyernek nem nyernek . 1 vagy 2-vagy 4 év  esetleg erőszakkal de vége ..😂😂😂
Toka kedd, 09:35
Előzmény: #343  kardos74
Köszönöm.
Toka kedd, 09:34
Előzmény: #344  Perec2027
Drogosokat?azok meg kik?
Toka kedd, 09:33
Előzmény: #342  Marika113
Nemzete ellene beszél?Uram, ha a kormanypart a Mi H-al koaliciot kot, akkor vásarolja a tengét, meg a rubelt.Utlevelet is váltson ha nincs, mert a személyi par helyre nem lesz elég.
Perec2027 kedd, 08:57
Előzmény: #338  Counter
Az elmúlt időszakban arányosan Ukrajnának is megérte biztosítani az ellátást, pl kaptak dieselt, itt van több ezer Ukrán menekült, villamosenergia kereskedelem stb. Most a drogosokat hatalomra kell juttatni és az eddig 1:1-ből más érdek lett, gondolták kicsesznek a kormánnyal. 
kardos74
kardos74 kedd, 08:52
Csak itt osztja az észt, nem hiszem el. Önbizalom az van.
Marika113
Marika113 kedd, 08:28
Előzmény: #340  Toka
Ideje lenne leszállni a magas lóról és szembenézni a valósággal: egy ország vezetése nem egy brüsszeli teadélutánért felel, hanem azért, hogy a népe ne fagyjon meg és a gazdasága ne dőljön össze. Mohácsnál is láttuk, mi történik, ha idegen érdekek oltárán feláldozzák a nemzeti szempontokat – nem kérünk belőle újra.A gázvezeték nem morális iránytű, a fűtés pedig nem ideológiai kérdés. Amíg mások a kényelmes fotelből osztják az észt a 'nagykabátról', addig egy felelős államnak az a dolga, hogy a legnagyobb szomszédjával is pragmatikus, működő viszonyt tartson fenn. Ez nem szimpátia, hanem kőkemény reálpolitika. Aki ezt nem érti, az a saját nemzete ellen beszél. Pányimájes
Toka kedd, 08:16
Előzmény: #339  Marika113
Bozse moj.

Topik gazda

R00
3 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek