Tudod én jó pár topikban beírtam hogy mikor milyen pozícióm van. Még ilyet is hogy el kell adni .De érdekes királyod előbb elbúcsúzott - utána kaptatok egy chartot miután megszívtátok…nem fura???
Melléduma! Én leírtam mit csináltam miben vagyok. Tedd ezt te is. Fedd fel a lapjaidat és meglátjuk mondjuk egy év múlva mi a helyzet. Ha nem vagyunk úgysem egy szinten akkor nem kell tartanod semmitől. Csak a szájkarate megy részedről. Bla-bla-bla. De be fejeztem tényleg itt is.
Engem tulzóttan nem érdekel egy rakás lower véleménye lásd szektások. Bárki olvashatta bármelyik topikban kinek mikor mi jött be . Nem vagyunk egy szinten azt eddig is tudtam .. Nem akartam beléd rúgni ezért fogalmaztam finoman … De hogy itt elkezd futtatni magad mikor kb semmivel nem kereskedsz az meglep.. jó pár topikban letettem a névjegyet a sikeres tradekkel . Viszont valahogy Téged sehol máshol nem olvaslak . Appnál is csak szajkózod a felesleges dumát . Érzéked nulla a tőzsdéhez . Ezért vagy Te is nagy chart rajongó , n kell gondolkodni . Lerajzolják veszel azt jó lesz . Hát nem jött be 😂😂😂
Erre még válaszolok ,de tettem egy igéretet a hazai "clubbomban". Ha hiszi ha nem, de tőlem soha senki egyetlen egy like-ot vagy dislike-ot nem kapott. Közgyűlésre abban az esetben megyek ha előtte nem lesz (fő) részvényesi osztalékjavaslat. Persze tudom a közgyűlésen is tehet javaslatot és az lesz amit ők szeretnének,de legalább abban az esetben tovább izgulhatnánk. Netán vágyik egy jó kis közvetítésre ?
Sajnos ezek Önök és nem Dodo Úr.Latom megjott az uj chart, köszönöm hogy felrakta, még 900 as arf is van rajta, megnyugtató win-win helyzet, igy en is magasabbról adhatom a papirokat, Önök pedig emelkedhetnek közben.Közgyülésre megy majd Tmike Úr?
Palcsi!. NEm vagy komolyan vehető mert neked csak a szöveg megy az is eléggé másodvonalasan. Az nagy mondás volt hogy ma a Bux pluszban zár. Tegnap agyonvágták ,nagy volt a valószínűsége hogy ma zöld lesz. De fényezd magad nyugodtan. Ezt egy ilyen kezdő aki az alapokkal sincs tiszában is eltalálta volna. De egyre jobban tetszik ez a bohóckodásod. Írd meg mit kellene most venni? Lássák a szektások micsoda géniusz vagy.
Ezt én kaptam F Úrtól: Akkor itt az a pár dolog még, amit jeleztem tegnap. Péntek 13. kiváló nap arra, hogy ide másoljam, majd bezárjam a kaput. Terv szerint!!!
Toka!
Ide figyelj te részeges baromarcú, önmagadat urazó, hörpintős, szenilis, vén marha! Pontosan te vagy az, aki állandóan rángatja, ide oda ezeket a kis papírokat és le is írtad többször! Én név nélkül megemlítve az MNB bírságot és manipulációt, de még a hivatkozást sem küldtem neked egyből kitilttattál! Akkor ez miért is rágalmazás, személyeskedés és lettem kitiltva? (talán minden passzolt és magadra ismertél?)
Bezzeg pár hsz-el előtte, engem vádoltál meg név szerint Előzmény: #4921, hogy azért teszem fel az elemzéseket, hogy bepalizzak másokat és utána rájuk borítom a megvásárolt részvényeket. Ez egy konkrét rágalmazás, hazugság és személyeskedés! A modi meg nagy ívben leszarta, egy ejnye-bejnye nélkül!! Vajon miért?? Persze a takony seggnyaló barátod is ezt csinálja, aki még a technikai trendet sem ismeri fel, csak hadovál össze vissza! Sosem tettem ilyet, amivel vádoltál, te baromarcú, de te, "ti", állandóan ezt teszitek! Sőt le is írtad a fórumban és a "net nem felejt"!!! Vajon miért éppen az akko és vertikál topikban támadtok be legjobban a takonnyal, ha beteszek egy elemzést?? Vajon miért? A nagy átverős toka-topikok ezek?! szárnyas... Ja és ez nem az első ilyen kitiltásom, amikor se név szerint, se hivatkozás nem volt felétek és szaladtok kitiltatni! A modi meg ugrik egyből ilyenkor! hmm
Csak szólok a többieknek, hogy vigyázat az ilyen takonyt pátyolgató, tokás marhával és a seggnyaló labanccal. Még vasárnap hajnalán (00:13) is egyszerre kerülnek elő, az egymás utáni, személyemet támadó kommentjeik! hahaha..., vajon hogyan és miért egyszerre? állandóan… A süldő takony labanc kiskutyád, aki mindenkinél jobban tud mindent, állandóan ki akar oktatni, hogy hogyan kell elemezni, de annyira hülye, hogy azt is leírta, hogy nem tudja hogyan kell. Egy szar taknyos gyerek, aki egy nikknév mögé bújva osztja az észt, de előre lebuktatja magát az elszólásaival! A többi trollt hagyjuk, mindig is voltak és lesznek.. Szóval nekem az ilyenekből elegem van és főleg, hogy ezt engedik, támogatják a fórum üzemeltetői! Régen nem volt ilyen....!! Sajnos kapom az olyan visszajelzéseket is, hogy az engem ért rágalmazásokat, személyeskedéseket jelentették, de semmi reakció. Erről ennyit.. Na lehet szaladni jelenteni, részeges kecske!
Az elemzésekről csak annyit, hogy mindig is a legjobb tudásom szerint, többször ellenőrizve, átszámolva készítettem és manipuláció mentesen! A „Waterloos célárakat” pedig, csak egy takony gyerek, vagy egy részeges marha nem tudja felfogni, főleg az időfaktor szerepét. Az appnál meg azért volt kevés chart, nehogy le, vagy felbeszélés legyen belőle, persze csak szerintetek! Be le mutatva, alsó/felső rövid célár és a csatorna, amiben mozog!
Az elemzésekkel általában akkor hívtam fel a figyelmet, amikor változás volt várható a ta szerint. Nincs benne le, vagy felbeszélés, főleg azért, mert előtte is láthatók voltak a szerveren! (aki megnézte) Jelentősége már nincs, csak a hazugok és a kétkedők kedvéért jegyeztem meg.
Nekem elég volt belőletek, de nem gond, mindenki pótolható, nem kell aggódni. Helyettem meg találtok mást, akit csesztessetek! Hörpints egyet!!
A " többieknek sok sikert " és köszi! A stílusért meg elnézést!
Én egyet nem értek . Kedvelem a chartkirályt , ha nem is úgy tűnik . Faxnak tartom amiatt , hogy így magára vette a dolgokat . X év rutinnal .De . Labancot én vele ellentétben tehetségesnek tartom ,igaz nem vagyok TA mester . De azt tudom többször 1-2 nappal előtte jelezte , hogy bizonyos részvények menni fognak . S úgy is lett .. láttam . Én meg az ilyen dolgokat megjegyzem . Na visszatérve . Ft-t többek közt zavarta , hogy szerinte bizonyos emberek megvezetik a kezdőket és kitömik őket . Ezzel csak az s bajom hogy helyből tudok egy rahedli spekát de Ők nem tűntek fel csak a Clubosok. . Geri is jól eltűnt pedig jól nyomta . X év tőzsde után a kamu após felbeszélő gyurika nem tűnik fel , sem a delta topik se a nutex se az opus csak a club ..érdekes .
Neha azt hiszem nem tudnak olvasni, komolyan....minket szidnak..nagyesszét irva rolunk...birom a Stactacs Urat is, de olvashatna hogy mi mit kaptunk es mit adtunk.. lehetne realisabb...de mind1..
Mit nevessek rajtad ? Inkább elgondolkodtam ; hogy itt vagy évek óta de senki nem tanított ki még az alapokra sem . Olvasd néha amiket írok még pénzt is kereshetsz😂. Látod zöld BUX lett ..
Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!