600-tól követem, így már láttam ezt azt:) 20 % felett voltam vele a napokban, 1950-nél feltettem magamnak egy kérdést: Lesz ez a közeljövőben jóval lejjebb? A válaszom igen volt. Ehhez képest nézegettem, esett, aztán tegnap is láttam hogy esni fog, de elmentem fogorvoshoz és magára hagytam. Ma viszont realizáltam a megmaradt 15 % profitot. Így is szép volt.
Én szokás szerint megint túé kapzsi voltam. A napokban, mikor olyan szépen felment, nem adtam még, hanem úgy gondoltam, hogy részben 1960-nál, részben 1990-nél adom majd. Hát csak odáig már nem ment fel. Így jártam. Kezdem azt gondolni, hogy amikor elkezdek azon töprengeni, hogy mikor kellene adni, akkor az azért van, mert akkor már bizony kellene. Nem töprengeni, hanem adni. Akkor. Semmi ha és amikor, hanem el vele. Na de nem biztos, hogy ezt át fogom tudni mentálisan ültetni a gyakorlatba, mert a kapzsiság borzasztóan nagy úr ám :-)
Nem szálltam még be. Kb 2 hete ismerem ezt a részvényt, egy másik fórumban hívta fel a figyelmemet egy fórumtárs erre a részvényre, de akkor már emelkedésben volt és hiába vártam korrekciót azóta sem jött / jön. Most nyuszi vagyok beszállni, úgyhogy még várakozóállásban vagyok
Kicsit tanácstalan vagyok az RHM-mel kapcsolatban. Jelenleg 15 % plusszban vagyok vele és gondolkodom az eladáson, a hírek nagyon mozgatják, valószínűleg lesz ennél jobb beszálló. Szerintem béke még náéhány évig sajnos nem lesz, hírek viszont időről időre fel fognak reppenni róla.
Szerintem ez az újbóli ukrán-orosz békekötés belengetése tesz be az RHM-nek. Putyin nem akar békét kötni, ezért konkrét megállapodás egyenlőre nem lesz. Valaki jól írta "Putyin a saját megállapodás tervezetét sem írná alá", neki egész ukrajna megszerzése a cél.
Hadiipar-nukleáris-urán és minden ami hozzá kapcsolódik