Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
FEAM chartja es forgalma alapjan ebben is johet egy nagyobb pumpa akar 5-6 dollarra is. Az innen 10x. Veszek meg 0.6 korul, 0.85 az atlagom jelenleg, bukoban vagyok, de kicsi a pakkom, csak toke 3%-a
60 cent ota figyelem az ondast es a stocktwits crosspostokat. A legbutabb pumpalas, amit egy ideje lattam. Csak beirjak ezerszer, hogy drone, defense, made in usa es keresztbe belinkelik RCAT, PLTR, DJT, NVDA topicocba, meg ahonnan balekokat akartnak talalni. Meg kell hagyni, remekul mukodik. En nem vettem es nem is fogok venni belole sose. Az ondora emlekeztet a neve es ilyet nem szeretnek venni :D
de bassza meg eladtam 3.2 korul az osszeset :D annyira orultem, hogy nem 30% buko van rajta, hanem 50% nyereseg :)))
elnezve a ceg szamait, iszonyatos penzeket egetnek el es ez egy komoly pump and dumpnak nez ki. Nagy kibocsatast latok benne barmelyik nap. "musical chairs"
Jó reggelt! Pénteken afterban visszavettem kevés ONDS-ot (ha már erről beszéltetek), most eladtam, bízom benne, hogy 3 alatt még bőven vehetek majd. Ez a KITT viszont piszkálja a csőrömet, 2 dollárnál szálltam ki belőle pénteken, most meg 7 fölött is járt, remélem legalább S. Robot úr megtartotta a sajátját. RGTI-t veszek szerintem, szeret visszapattanni.
senki nem említette egy lapon, az általam említett "lehet" szó szemantikai értelmezését javaslom. Nagyon kockázatos papír az ONDS, nagyon kis tőkével érdemes esetlegesen megjátszani, akinek nagy a tűrőképessége. Sajnálatos, hogy egy YOLO topicban ezt magyarázni kell, hiába a legtöbb embernek nem javasolt a tőzsde. Pláne a YOLO papírok.
Utanna olvastam egy kicsit ennek az ondas-nak, sem a management, sem a portfolio nem gyozott meg engem hogy hosszutavon ez jo lenne. Azert PLTR-el egy lapon emliteni szerintem felre vezeto.
Azért én kiváncsi lennék egy politikusrokon-tőzsde árfolyamára is. Mennyiért mehet egy licit egy biden vagy trump ivadék vezetoségi tagság elvállalásért? :D
Ez a politikai kinevezett dolog se szentírás. Anno amikor Biden kormányt alakított, az egyik magas rangú tisztviselője a GEVO board tagja volt. Azt hittük, hogy majd lesz hátszél. Nulla, semmi se volt. Amúgy gevo is éledezik, de szerintem hatalmas lufi scam az a cég.
Olyat még nem láttam, hogy egy nap alatt 99%-nál többet Essen bármi. Szóval legrosszabb esetben is marad 1% szerintem. Ezért nem szabad all int tolni 😅 garancia nyilván semmire nincs
Persze tisztában vagyok a dolgokkal! Volt h nagyon sokat buktam (saját pénztárcával nézve persze (milliók) szerencsére virtuális nyerombol) nagyon fajt Igyekszem jobban csinálni! Kell a gyerekekre a pénz 😀
még az is fiatal, akkor Neked is lenne helye a pénznek, de a kockázat is így nagyobb. Egy 22 évessel azért könnyebb, mert ha elveszti azt a pár százezret akkor sincs tragédia de legalább tanul. Mi milliókat buktunk a 90-es években és életre megtanultunk ezt-azt.
Amibe a YOLO nyerőket tenném, főleg most, az a SOFI. Főleg most, hogy egy elemző lehúzta és korrigált. nem fog 5-10X-ni 2 hónap alatt, de PLTR-osan szépen lehet benne építkezni akár évekre is. Szerintem.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.