Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
SES premarket beindult, lassan nullaban leszek. Ez egy nagyobb ceg, kb 800M cap, de sokan hypeoljak, hogy bennfentes lehet a nagy amcsi szilard akksi gyartasban. Lithium-metal a kulcs. Nem veteli javaslat, en mar beragadtam, de azert erdekes a sztori.
Mai minimum penzumomat LAES-ből és ONDS-ból kihoztam, remélem RGTI-n is rántanak egyet. Ha jól látom most mindenki a vegasi CES kiállításra hivatkozva próbál pumpálni, de ez megint lutri, hogy melyik robotos, kvantumos csodát lehet legjobban futtatni emiatt.
Ettől függetlenül az elmúlt egy hónapban szerintem ezzel a spermiummal kerestem a legtöbbet. Mondjuk azt is vicces volt megnézni szilveszterkor, hogy a decemberi legnagyobb realizált veszteség a PDYN volt, amit december elején valahol 3,6 körül írtam le parasztshort jeligére, csak az RCAT-tal ellentétben nem vettem végül vissza. A Nagy Ká szavaival élve ez hiba volt majmócák..:)
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.