Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 12:43
Előzmény: #3819  FatFIRE
mindig is brutto volt a nettót te költötted hozzá, hogy jön ide a masik topic illetve az hogy a saját hazassági tulajdonom esetleges válás esetén az enyém maradjon? Mi az anomalia ezekben írd meg mert az ilyen összefüggést nem értem, szencsétlen az akinek apucija vette a házát meg a cégét amit átörökölt és mikor rákérdeznek nem válaszol...🤡🤡🤡 majd ha letettél valamit az asztalra akkor odaülhetsz a többiek közé...😘
FatFIRE vasárnap, 12:38
Előzmény: #3814  Spiller
Szerencsétlen troll, a másik topicban segítséget kért, hogyan sakkozhatná ki az asszonyt válásnál, itt pedig az éves nettó 40 milliója bruttó 40 millióra apadt. 😂 
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 11:42
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 11:22
apai ágon sváb vagyok ;)
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 11:20
Előzmény: #3814  Spiller
a jobb családok - lásd Orbánék meg a NER-es családokat meg együtt is lopnak. Te ennek tapsoltál és szurkoltál. És vinnyogsz hogy Orbán takarodik ahova való, a történelem szemétdombjára.
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 11:18
Előzmény: #3813  N0MAD
mikor írtam hogy fura? 
Spiller vasárnap, 10:48
Előzmény: #3804  HZsooolt
Ne vergodj. Szórod a jelzoket mint bolond a lisztet. A libsi nevelesben nincs haza sem csalad. Kulfoldon sok helyen pl nemeteknel is zomeben ridegtartas van. 18ev felett kirepulnek gyerekek a fater mar csak kezet fog a gyerekkel hebe hoba latjak. A magyarok alapbol nagy szetetettel eletfogytiglan gondoskodnak. Marmint a szerintem szerencsesek. 
N0MAD vasárnap, 10:20
Előzmény: #3811  HZsooolt
senki nem állította hogy általános.
te állítottad hogy fura.
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 10:02
olyan mintha azt írtam volna nem jellemző hogy az orvosok műhibát követnek el, erre elkezdtek felsorolni orvosi műhibákat... szerintem ez valóban óvodás értelmezés..
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 09:56
reméljük nem jön ide még 1 olyan példa hogy vki a szüleivel is nyaral egyszerre, csak hogy legyen kiknek vigyázni az unokákra közben... tudom FR73, olyan is van... csak én nem ezekről beszéltem. Továbbra sem az a jellemző hogy a 20-25-30-35 éves fiatalokat a szüleik viszik el nyaralni akár Kubába akár máshova. Ez a mondat nem 100%-os tagadás. De ti valamiért mégis úgy érzitek mintha azt írtam volna. 
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 09:47
https://telex.hu/belfold/2025/07/07/publicus-intezet-nyaralas-felmeres
itt egy statisztika, ebből bal agyfélteke túlsúlyos használatával mire lehet következtetni, a magyar 20 - 25 30 35 éves fiatalok többsége vagy "kevesebbsége" nyaral együtt a szüleivel a társadalomra nézve? 
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 09:40
Előzmény: #3805  N0MAD
"drágább útra büszkeségből nem, majd ha megöröklöd az árát a többivel együtt? hát fura."
te ilyeneket honnan olvastál ki? szerinted egy embernek csak akkor lehet pénze egy kubai nyaralásra ha örökölt? jézusom.... 
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 09:37
Előzmény: #3807  FR73
igen, egyetértek. Mar csak azt nem értem miért nekem írod miért nem ORK-nak. Vagy Spillernek vagy magatoknak vagy éppen magadnak. 
Tudod így olyan a látszata mintha én nem fogadnék el valamit, holott nem feketén fehéren fogalmaztam szemben a többiekkel. 
Sajnos nem értek egyet az óvodás szintezéseddel, hiszen külön pszichológiai szakemberek foglalkoznak a családi dinamikákkal. A csaladi értékrend része hogy lopunk pl. az Orbán családnál. Ne szóljunk ebbe bele, ez az ő családi dinamikajuk... 
FR73 vasárnap, 09:27
Előzmény: #3806  HZsooolt
Ebben a témaban minden vélemény egyedi. Nem hiszem, hogy létezik statisztika.
Erzelmi intelligencia az, hogy elfogadjuk, ha valaki másképp látja, másképp él, mint mi magunk.
Saját esetre, én 18 évesen nyaraltam utoljára szülőkkel, hogy ők fizették, de már 16 éves kortól barátokkal is.
És tudod mi volt fura, 31 évesen elvittem a szüleim egy hetes osztrák nyaralásra, én fizettem az egészet. 
Na ilyen is van, képzeld.
Mielőtt félreérted, semmiképp nem gondolom, hogy az én mintámat követni kellene.
Olyan óvodás szint az, amikor itt a fórumon belekötnek abba, hogy egy család milyen dinamika és értékrend mentén él.
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 09:18
Előzmény: #3805  N0MAD
 A mai 20 éves fiatalok hány százaléka vágyik és akar a szüleivel nyaralni?  Szerintem kevesebben nyaralnak együtt, különösen 25-30-35 évesen, mint akik igen. Úgyhogy itt a többieknek nagyobbat kell csodálkozniuk....
N0MAD vasárnap, 09:10
Előzmény: #3804  HZsooolt
húsz évesen nyaranta a fiatalnak elég sok szabadideje tud lenni hogy szülőkre is jusson, jó kapcsolat esetén miért ne?
drágább útra büszkeségből nem, majd ha megöröklöd az árát a többivel együtt? hát fura.
de ha neked így volt jó oké, csak ne csodálkozz rá ha mások meg nem így.
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 08:41
Előzmény: #3797  Spiller
te se tudsz szöveget értelmezni, valószínűleg ezért vagy fideszes... én a gyerek szemszögéből vezettem le ...nem a szülőjéből. Az értelmes válasz a erre a te képességeid alapjan az lett volna hogy milyen gyökér gyerek voltam 20 évesen hogy inkább a csajommal és barátokkal akartam nyaralni nem anyucival meg apucival.... 
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 08:34
csodálkozom hogy ennyire nem tudtok olvasni és szöveget értelmezni, azt írtam hogy 25-30-35 éves először is, 
majd megírta hogy nem volt gyerekszobám, majd leírta az egyetemista gyerekeit amire a NEM jellemzőt írtam, nem azt hogy soha senki... továbba kubai nyaralásról írt, nem kirándulásról.... és van gyerekem pusszancs, igaz bőven 10 éves kor alatt
Magicmaan
Magicmaan vasárnap, 08:17
Előzmény: #3801  FR73
Akinek nincs gyereke az nem tudja...
FR73 vasárnap, 08:11
Előzmény: #3799  HZsooolt
Miért lenne ez gond?
Voltunk mostanában Európán kívüli csoportos úton (termeszetesen a gimnazista gyerekünkkkel), ahol talalkoztunk olyan csaladdal, ahol a gyerek jónevű nyugat-európai egyetem msc tanulója volt.
Nekem ez természetes, ha akar, hadd jöjjön.

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek