Nem érted a lényeget Tisza fel se mer tenni választási programot.. A DK feltesz.. A Tisza az új DK.. őt építették fel mostani választásra a semmiből. Tarr Zoli megmondta nem mondanak el mindent különben megbukunk. A tervek már ki vannak dolgozva réges rég a másik oldalon nincs hatszáz fajta országvezetési mód... Vagy ez vagy a nyugati módszer ( progresszív adókulcs stb ) DK programja szépen a szociális berendezkedésre fel van építve vagy munka vagy segély alapú társadalom lesz 9 hónap munkanélküli segély is lesz ( ahogy Fleto alatt volt 2010 előtt) stb.. Minden szociális alapon lesz szétosztva aki már tollas ( átlagos jövedelemmel rendelkezik ) lehetséges semmit sem kap..!
ez nagyon kemény https://www.youtube.com/watch?v=oA8NoioifGY
Orbán Viktor újabb rendkívüli bejelentése: ez lesz Trump válasza, ha támadás éri Magyarországot Trump megígérte, hogy ha valami történik a vezetékekkel anyagilag kisegíti az országot védő hálót biztosít számunkra!
Szerinted a TBSZ megmarad ha ez bejön? Ha 5 évnyi tőke jövedelmet veszel ki nem fogod meghaladni a 30 millát? simán 5 évnyi tőke növekmény akkor máris benne leszel mégha kegyes módon a TBSZ-t meghagyják akkor is..!
nem csak nem mindegy mennyi adót fizetsz kivétkor. Nem adózol de amikor kiveszed nyomsz egy 9% átalányt hiszen évekig nem fizettél 15%t akkor szomi leszel.
Hagyd a fenébe. Én nem látok bele akkora kalibert de ettől még tévedhetek. Elöször havinak írta a pénzét és EUrban majd éves lett majd forint és bruttó. Akkor kiszámoltam neki kb 0,6al kell számolni a nettót akkor kijön 24millió a nettó/év az 2 guriga /hó.. Fizetésnek jó. Energia ügynökök keresnek jól akik maradék gázt és áramot adogatnak el vagy mezőgazdasági termények (búzakereskedők:) kereskedői. Ha elmondja jó és beárazható ha nem akkor valamiért nem. Sok pénzt alkalmazottként csak sok munkával kapcsolattartással lehet keresni. A magam részéről ha egy alkalmazott próbálna bezsarolni fenyegetni, primadonnáskodna még aznap reppenne függetlenül mennyit hoz. Vállalkozóként az sem menne nálam, hogy egy ember kezébe ekkora befolyás kerüljön és minden adu minden elem nála összpontosuljon. Ha ilyen lenne holnap vállalkozó lenne és elvinné az üzletet. Mondtam én elhiszem de vannak fenntartásaim a képességeket sem látom az átütő tudást . Ha igaz gratulálok ha nem akkor sajnálom mert azt mondja amit szeretne, hogy valóság legyen. "úgy élj ne kelljen hazudnod"
Mondom én ez a Magyarország jó hely a földből nőnek ki a dollár milliomosok! :-P Hála az adóparadicsom mivoltunknak és ez tényleg igaz ez a rendszer a tollasodásnak kedvezett...!Ezen Gondolkodj el Zsolti hogy fogsz egy másik rendszerbe tollasodni? Ilyen szépen ha majd jön a DK jellegű szolidaritási adó? https://dkp.hu/uploads/content/Dobrev_Klara_vallalasai.pdf "7. Az igazságos adózást! Adómentessé tesszük a minimálbér összegét minden alkalmazottnak, hogy a megélhetéshez szükséges minimális jövedelem adómentes legyen minden tisztességgel dolgozó magyar munkavállalónak! 15%-os szolidaritási adó bevezetésével kétszeresre emeljük a leggazdagabb 1%, tehát a havi 2,5 millió forintot meghaladó jövedelmek és az évi 30 millió forint feletti osztalékok és tőkejövedelmek adóját. Az osztalék szociális hozzájárulási adóját a társadalombiztosítási járulék szintjére emeljük, és azt a tőzsdei nyereségre is kiterjesztjük, valamint megszüntetjük annak felső határát, hogy mindenki kivegye a részét közterhekből" Én kibújok ez alól optimalizálom a bérletiket asszony pajtással megosztom munkanélküli leszek és nem esek ebbe bele de te? A mesés fizetéseddel mi lesz veled? Figyelem a tőke jövedelem ( kamat jövedelem is ) és a fizetésed össze adódik könnyek kibújhatsz a 30 millából is..! Egyébként korlát nélküli 13 % os Echo is lesz a 15 % os SZJA mellé ha értelmezed + 15 % extra szolidaritási adó 30 mft éves bevétel felett
Egyszer régen a lakás topicba leírtam miből mi lett nem fogom leírni a vagyonosodásom történetét újra nem esek ebbe a hibába azt se írom le mennyi lesz a havi cash flow m de a 4 % os szabályt duplán túlszárnyalva túlbiztosítva megyek nyugdíjba a családdal .. Megnyugodhatsz ...! Jövőre vagy az után Az hogy álmodozni lehet mondatot a sodromból kihozva írtam le mert elkeseredtem mennyire várjátok a cudar adóemeléseket.. Nyilván ez engem is visszavet egy ideig óráig de ezt is vagyon átszervezéssel adó optimalizációval ki fogom heverni át tudom menedzselni .. Megoldom... elhiheted akkor nem a 4 % os szabály x2 szeressel megyek fire ba hanem csak 1,7 szeressel túltervezve és kész... Megleszünk.! Ettől függetlenül aki ismer tudja minden igaz amit írok egy valós hús vér sztori van mögöttem megannyi küzdelemmel munkával szenvedéssel. Sokszor leírom ide milyen gondok vannak néha a lakókkal vagyis a lakás topicba is leírtam időnként le szoktam írni.. Ekkora fantáziám azért nekem sincs , hogy különböző sztorikat kitaláljak... :-P De Zsolti itt most a mesemondó hallgassuk miből van neki majd 1 millió dollárja :D
írtam egy színházi példát hasonlatként. Millió példa más lehetne... off tudod Orbán se lett volna ekkora majer ha "csak a Gyurcsányt ne" miatt nem kapott volna mindig 2/3-ot izmoska nagy szerencséjére off vége Az elmúlt hetekben az is kifejtettem hogy olyat is kaptam a vezetéstől hogy kiüti a biztosítékot a jövedelmem, álljak le a további növekedéssel... írtam is hogy irigy kutyák
Akkor büfészakos vagy...látszik a beírásaidon és az életszemléleteden.....egy élősködő vagy aki kihasználja a rendszert. ezért lett a 3ik vákuum! CSOK kedvezmény szevasz, fájer szevasz (ez eleve halott ügy csak futattod magad) adókedvezmény szevasz ha nyer a Fideszed és a Tisza....mindegy...éjfélig remegsz mint a kocsonya mint mindig minden nap!!!! Szar életed lesz tavaszig...utána még szarabb.
Tévedsz....még mindig te vagy a téma mert te vagy a legnagyobb kamu. Egyszer beismerted, hogy álmodozni lehet nem? Szóval nem kérünk az álmodozó juhász meséjéből. 4 embört kell eltartanod és jövőre már fájer leszel....LOL MEGALOL...30 ezer plussz összedönti a 200ftos fűrészporos kenyeredet, mesélj még...ja nem...megy a mínusz
F.I.R.E. életmód (általánosságban)