Nem bonyi. A tojás, mert az csak egy sejt. És hogy lesz ebből soksejtű tyúk ami önálló lény azt csak a sejtosztódásig ismerik a tudósok. Ez a teremtés csodája.
A természetben mindenre van példa. Van az öreg fa aki boldogan szórja a termését. Jön mindenféle lény mindenki a maga módján hasznosítja a mókus elviszi elássa és elfelejti. De vannak férgek poloskafélék akik csak összemászkálják összecsinálják csakhogy ne legyen a másé. DEEEE aztán van pár mag amiből kinőnek a magoncok..abból is lesz pár amit lerágnak.. de aztán ami marad az cseperedik és szép fa lesz belőlük. Ez a természet rendje. és ez így van jó.
“ Akkor hogy tudnánk beilleszteni a gépezetembe? ” Cukipofa, ezt magyaráztam neked, hogy NEM TUDOD ÁTVENNI, de én nem ertettem. Oké. És most elmagyarázod, hogy nem tudod beilleszteni a gépezetedbe mert nem tudod átvenni. Remek. Első eset hogy nem oktattalak hiába. Nem hiszem tartós lesz.
A szokásos, ezt sem értetted meg. Ő fogaskerék. Ha hoz pénzt adok egy lehetőséget és emelem a fizetését. Annyit a lényeglátásodról nem is tudjuk mivel foglalkozik. Akkor hogy tudnánk beilleszteni a gépezetembe? ... mindegy ezt sem érted.
dehogynem, csak néha egy kedvező vegyület alakult ki és ott van benne a játékelmélet a mutáció. A fotografikus képesség egy áldás és átok is egyben. Három féle tudásra van szükségünk. Egy mély és részletes, egy felszines általános és egy olyanra tudjam ez az létezik és utána tudja keresni ha szükséges. Csak azt kell tudnom volt valami ilyesmi és tudom hol lehet utánanézni. Az életben a gyors helyzetfelismerés a szintetizálási képesség és elemzés a rendszerek felismerésének és a létrehozásának a képessége, a gyors reagálás és a tettek azok amik előre visznek. Ha csak szubrutinok, igen nemek, if/then elágazások mozgatják az életed akkor a beléd töltött program szerint telik el az a kis vacak.
Hát igen, abból dolgozol amid van. A mennyiséget nem hibáztathatjuk, marad a minőség magyarázatként a fórumon elért elismertségedre. De ne aggódj, majd jönnek a fidesz propagandista kis barátaid, hogy mindenben is igazad van. Aztán ennek is vége lesz kicsi.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)