Nekem egy a fontos, biztonságos országban tudjak megélni a családommal. Akiben van valamennyi szorgalom, az meg tud élni, aki meg lusta az csak a kifogásokat, és a rosszat keresi mindenben, könnyebb másra mutogatni. Én 2 éven belül szeretném a portfóliómat (ingatlonok, részvények, kápé) átalakítani olyanra, hogy meg merjem lépni a fix munkahely elhagyását.
"Ha az a mottó "nyerni kell utána mindent lehet" vagy az "nem lehet elmondani a gazdasági terveket mert akkor biztosan nem nyerünk" ez azért qrva nagy gáz. " Ezt látom tovabbra sem értesd bár mar en is leirtam... Akkor is ragaszkodsz a te és fidesz féle egyféle értelmezéshez. Egészségedre. Így elég sekélyes a világnézeted. Sajnállak emiatt. És komolyan se tudlak venni.
Ez a "lopás"-ozás egy demagóg szöveg. A mi városunkban le lett cserélve a Fideszes vezetés, mert "lopnak". Aztán most pislog a nagyszerű új polgármester asszonyság, hogy jéé nem olcsóbb semmi, és durcizik, hogy legyen olcsóbb. Be is intettek a vállalkozók (mindegy milyen oldali), hogy csinálja meg maga. Egy éve van már "hatalmon" és semmi nem történt, nulla eredmény. Ennyit a vélt lopásról. Nem mondom, hogy nincs, de ezt puffogtatni általánosan mindenre, elég érdekes. Persze akiknek semmi sem jó, ahogyan az élete is keserű, azokat fel lehet ültetni.
Erről van szó. Teszem a dolgom van sok haverom 2 barátom. Hasonló gondolkodásunk van , politikailag jelentősen eltérő a véleményünk. Megbeszéljük beszélgetünk de ez nem fontos odáig beszélgetünk amíg a tényeket elvárásokat sorolgatjuk . Nem ez a súlypont. Akinek a politika nagy arányban bemegy az életébe az vesztett, elszállt a FIRE mint a lepkefing. Egy politikai formáció le kellene, hogy képezze a világnézetem minimum 66-75%át. De sajnos ilyen irányzat nincs. A fidesz 50%os nálam de a többi érzékelés határon sincs. Ugatás, hazugságok, megélhetési politikusok, jellemtelenség. Itt van MP. lát benne valaki valamilyen erős államfői képességeket? költői a kérdés Én nem. Ő a messiás aki majd csodát tesz. A szakértőitől kilátszottak dolgok de ezt engedjük el. Ha az a mottó "nyerni kell utána mindent lehet" vagy az "nem lehet elmondani a gazdasági terveket mert akkor biztosan nem nyerünk" ez azért qrva nagy gáz. Korábban mondtam MP egy internetes mémhuszár a nagy beszólogató.. csak ugy puffogtatja a kis vicces pufikat. Most Tölgyessi is ezt mondta a 23.-i beszédéról nincs eleje vége közepe.. csak kis fricskák mémkedések amit mindatonként boldogan tapsol a magas értelmi szintű intelligen tömeg (tudjuk minden egybites fideszes) Én alkalmazkodni fogok ha neadjisten. Eufória örömtüzek örömtánc "na mi van kutya fideszesek" . És élvezni fogom a lekonyuló arcokat ahogy lassan bemegy a tudatba a való átélik a delikvensek a high and low élményét. Mondtam nem fogom habosítani mert nem érdekel annyira a téma.
Igen. A világ rákfenéje a kettős mérce a kettős beszéd. Minden ember egyforma. Ha valaki a kiválasztottság hamis mítosza szerint él akkor ne csodálkozzon a következményeken. Igen. Az újgazdagok 80%a megváltozik ha pénze lesz. Ez látszik a nyomorul kis celebeken is akiket miután kifacsart majd kihányt a média utána csak néznek. Melózni már nem akar mert az már nem az a színt. Beleszagolt látta a csillogást szórta a pénzt mint bolond a lisztet utána meg néz mint lukinyúl. Főleg ha még hamarosan nyugdíjba megy. Mindenki azt cseszi el ha jól megy neki azt gondolja mindig így lesz ezt a képességeivel érte el és még több is van ahol ez volt. De ez a hirtelen változás látszik akkor is ha valaki a pesti panelból hirtelen kiköltözik Budára. Egészem megváltozik. Akkor is ha szüleik támogatásával kiizzadnak valami szolíd kis diplomát és már is értelmiségiek lesznek. :)
szakértő Úr, a lényeg nem az 1 milliárdon meg a 3 milliárdon volt, hanem az általános mondjuk 3X - os túlárazáson. Ami lehet ennél több is, szieszta írta a 10 milliardos /km M1 bővítést.
telehánytad a topikot minden sz..rt nem olvasok főleg nem kell válaszolnom senkinek. Amúgy ezt írtam nem csak NER kap munkát plyázhatnak mások is. Ez egy fikció 1mrd-ból meg lehet építeni. Ezt mihez méred? Nettó butaság ezt bármilyen műszaki ember 3mp alatt átlátja. Nincsenek egyforma talajok, vízátvezetés, szigetelés, aszfalt összetétel. Most épp a libsi kötődésű strabag szívott mert bevállalta rájött olcsón vállalta a melót. Suttyomban megváltoztatta a technológiát ami már szar lett. Össze vissza repedezik az út amit csinált. Ráadásul még át sincs adva. Jaa és kit finanszíroz a strabag? Jééé magyarpetit. Aztaqrva... Most osztrákok épp eljárást indítanak ellene mert korábban osztrák politikusoknak fizetett pénzt és most a magyar politikába is beavatkozik. A 40milliós kérdés neked. Ha MP neadjisten hatalomra kerülne akkor mit vár el cserébe? Egycsapásra megszűnik a "lopás"? vagy csak kiépül egy új rendszer.
nem vagyok se orvos se programozó, kereskedő vagyok azzal lehet sokat kaszirozni ha megy a biznisz, Laci konyha osszefoglalta mi kell a sikerhez pont tegnap :) igen, euroban dolgozom de forintban kapok, így mindkét pénznemben vagyok és hol így hol úgy jut eszembe miert lettél ilyen sznob, egy rendes fideszes nem lehet sznob, csak jomunkasember, ne okozz csalodast a főnidnek
jól hangzik bár ez szerintem sokaknak megvan ezen a fórumon, topikban és mellette megvannak a csetreszek. Ha fiatal vagy akkor még nyílik a tölcséred..ha 50 felett akkor már itt kell tartani ahhoz, hogy azt mond nem hiába nyomtál egy magas teljesitményt.
Spiller bácsi, nem válaszoltal arra tegnap óta, ha egy autopálya epiteseert a NER 3 milliardot kap kilométerenként, de meg lehetne az epiteni 1 milliárdbol is, akkor a 2 milliard kulonbseg az micsoda?
Tudod én egy hiszékeny ember vagyok. Feltételezem a másikról nem beszél hülyéket vagy nem hazudik. Fizetésnek a 40guriga az elég jó elöször eur havi majd huf majd éves lett. ok elírás bárkivel előfordul. De azt látom semmilyen erős logikát, világos gondolatmenetet logikai összefüggést, tárgyi tudást, objektivitást nem látok a beírásaidban. Ha beszélsz egy felső polcon lévő ügyvéddel orvossal, programozóval mérnökkel azért átjön az alkalmazott tudás és a kiemelkedő elme. Persze ettől még lehet igaz a történet, vannak felnőttfilmes vagy egyéb számomra rejtett sok jövedelmet produkáláló ágazatok amiket nem ismerek. Főleg ha ehhez elég csak a kisujjadat rázogatni.
ne legyen már kisebbségi komplexusod, legalább beismerte hogy azért nem 0-ról indult, bár így egy 10 évvel hamarabb jutott legalább az anyagi függetlenségbe
Ekvalens példája a valós piaci körülmények, és piacgazdaságban soha nincs ingyen ebéd! Ha nem is az elején ,(1 eurós vételár), de a végén,biztos megfizeted a számlát !!!
F.I.R.E. életmód (általánosságban)