És tényleg mindezt teljesen jogszerűen, korlátozás nélkül tudja csinálni Csereklei? Egyébként nagyra tartom az írásaidat, az egyik legintelligensebb fórumosnak tartalak.
Ez történt a KVT Investtel, az NTX Holdinggal, az NTX Corporationnel. Előtte a HUMET-érában, amikor egészségmegőrzési innovátor volt a cég, akkor az Organic Missionnel, a Reanallal, a Phoenix Nutraceuticalsszal, a Health Connectionsszel, az Enerex Botanicalsszal, a Megoldás Patikával.
Szerintem ez nem Csereklei sara, hanem a KBR-érából származó pályázatok miatt van, amikor a cég blockchain innovátor volt.
A tipikus Csereklei az volt, amikor 2022 végén új, B sorozatú részvényekkel megszerezte a cégvezetést, 2023-ban összesöprögette a cég eszközeit, beleszórta a Watereum Invest Zrt-be, majd néhány lépésben az egészet eltüntette. 2022 végén, 330 milliós tőkeemelést követően még 100%-os tulajdona volt a Futuraqua-nak a Watereum Invest Zrt-ben, 2023 nyarán 89%-ra, majd 44%-ra csökkent, 2023 végén pedig eltűnt. Csak a szokásos profiltisztítás.
Ez tipikus csereklei... a probléma megint csak az hogy a bizalmat szavazó részvényesek ebből megint nem profitálnak. A cég vezetese hibázott. A céget megbüntetik ezért a cég pénztárcájaból ki lesz fizetve a bírság. A cég vezetése megbröhög a markába. Ez egészen addig megy míg valaki meg nem unka és be nem veri a cégvezetők önelégült pofáját. Én azért nem aludnék nyugodtan a helyükben. 🙂
Tudod, ha gazdagok is lennénk, de azért hülyék nem :) - Kotri, ez nem jött be. Próbálkozz máshol kriptós, unokázós, piramisjáték csalásokkal! - Ja, nekem először utalj át 10.000 dollárt hogy tudjam nem kamuzol, és én visszaküldök 100.000 dollárt, 'bizisten' :)
És, hogy tiszta legyen a kép: Igazgatótanácsi tagok egyezése. Kopros Dóra, File Szabolcs, aki egyben az RNT Holding képviselője. Reménykedjünk, hogy meg van még a kp. a Cégben.
Csereklei Gábor Sándor a FuturAqua Nyrt. (ásványvíz-termelő és vagyonkezelő) egyik vezető tisztségviselője/igazgatótanácsi tagja. Ő az, aki a Cégjegyzésre jogosultak listáján is szerepel a FuturAqua hivatalos dokumentumaiban, képviselve a vállalatot, többek között a CSERADE Kft. és az RNT Holding Zrt. mellett. AI
NUTEX mindenkinek