Úristen, ezt én nem tudtam. Szerencsét próbálni jöttem a tőzsdére és azt láttam, hogy a cégben lévő kp többszöröse az árfolyamnak. Lehet, hogy benéztem? Mit érdemes még nézni egy cégnél mielőtt részvényt veszek?
Nos. Mit tett ma a vezetőség és a bizottság a 14-15 Ft helyetti részvényesi értékteremtő munka szlogen megvalósítása érdekében? Mi a helyzet az akvizíciós tervekkel? Mindenki teljesen hülyének van nézve? Végülis nem teljesen megalapozatlan
Tisztelt kisbefektetők... Már csak kevesebb mint 1 év,5 év, 10 év múlva derül ki az igazság? 2-3 éve várjuk történelmi minimum közelében a csodát és az akvit? Hülyék voltunk? Vagyunk? Bizalmunk töretlen lenne
2025. március 20.A Társaság 2025. március 20. napján bejelentette, hogy a Társaság az NT Asset
Management Kft. törzstőkéjének felemeléséről döntött. A törzstőke-emelés mértéke
3.000.000 Ft, melyre ázsióval, összesen 3.500.000 Ft pénzbeli vagyoni hozzájárulás
ellenében kerül sor. A vagyoni hozzájárulás szolgáltatására az ITS GLOBAL Kft.
került kijelölésre. A törzstőke-emeléssel a Társaság részesedése az NT Asset
Management Kft. (megnövelt) törzstőkéjéből 99,01%-ra változik. -- 2025. december 05. A NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit illet, hogy a
Társaság és leányvállalata, az NT Asset Management Kft. a mai napon arról
döntöttek, hogy a Társaság 1.747.000.000 Ft összegű pénzbeli vagyoni
hozzájárulással törzstőkét emel az NT Asset Management Kft-ben, melynek
ellenértékeként ugyanekkora összegű törzsbetétet szerez abban. A
törzstőkeemelés hatására az NT Asset Management Kft. törzstőkéje
2.050.000.000 Ft-ra növekszik, a Társaság részesedése az NT Asset
Management Kft-ben pedig 99,85%-ra emelkedik.
Tisztelt Vezetőség és Bizottság! Az NT Asset Management Kft mit kezd a 2 milliárd forinttal? Ebből mi lesz konkrétan a kisbefektetők előnye? Hol van a részvényesi értékteremtés? Rosszul emlékszik pár fórumozó arra, hogy ezt beígérték? Grabo Deal nem volt jó...új Deal nincs????? Ennyi idő alatt bárki kitalált volna valamit amitől dupla,vagy több lenne az árfolyam. Konkrétan mit is csinál a vezetőség és a bizottság? Semmit? Közlemény az eddigi munkájukról nincs? Transzparens kommunikáció, congrats NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit illet, hogy a Társaság leányvállalata, az NT Asset Management Kft. 2025. december 5-én elhatározott törzstőke-emelését a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a cégjegyzékbe bejegyezte. A törzstőke-emelés hatására az NT Asset Management Kft. törzstőkéje 2.050.000.000 Ft-ra növekedett, a Társaság részesedése az NT Asset Management Kft-ben pedig 99,85%-ra emelkedett
Tisztelt Vezetőség! Ma még nem vesznek pár százmillió forintért saját részvényt? Miért nem rántják fel30-40 fölé? Akvizíció a láthatáron? Vagy a hóhelyzet miatt nem mentek ma tárgyalni? Mire várnak? Meddig tökölnek? Jó érzés lenne, ha nem az eddigi munkájuk vagy annak hiánya miatt nem buknának tovább azok a balfasz és naiv kisbefektetők,akik önökben bíztak? Valami reményt keltő közleményt a hó elolvadasa előtt találjanak már ki,hogy legalább 2vel kezdődjön az árfolyam Munka... munka....sztahanovista vagy esetleg kapitalista munka... Leszarják a sok kisbefektetőt? Mi örökké bízunk
NUTEX mindenkinek