Topiknyitó: user01 2024. 11. 25. 09:30

2026-os Országgyűlési választás - TISZA vs. Fidesz  

Beindult a kampány
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Mississippi
Mississippi ma, 15:32
Előzmény: #421  Dehogynincs
Ez 3rdekes. Nekem alapból az érzésem támadt, hogy nem érdemes megnéznem a videókat, mert az a legjobb, ha a meg3rzéseimre hallgatva döntöm el, hogy kinek a narratívája hihetőbb. Az, hogy a kis srác jól átvert mindenkit, az utólagos magyarázkodásnak tűnik, de nem is értem, hogy mi a szerepe a történetben. Mert mégha igaz a sztorija,  akkor sem változtat azon, hogy a fidesz ukránozos narratíváját erőltetett faszságnak tartom.  Illetve azon sem hogy, a Szabóbence vallomása is hihető. Szócval Tarjáni is megerősítette bennem az érzést, hogy nem érdemes megnézni a videókat. :) 
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 12:06
Előzmény: #420  euler
A kormány Gundalf-videójából én sem látom, hogy HDániel átverte volna a titkosszolgálatokat.
euler
euler ma, 10:58
Előzmény: #412  Dehogynincs
ORK hétfő, 18:37
Előzmény: #408  Eisenburgprofesszor
Dehogy fogadja....Minden választásnál ez van. Teli pofával meghallgatod, hogy "Mi vagyunk a többség" aztán a választások utás logó orral elkullognak...majd bedobják a szokásosat: csalááááás! Aztán természetesen a nemzetközi megfigyelők elmondják, hogy nem volt semmi csalás. Majd hőbörögnek pár hétig meg tünci...aztán hazamennek és folytaódik a normál kerékvágásban az életünk.
ronaldinyo hétfő, 17:32
fiftififti vasárnap, 19:15
Előzmény: #413  Freeshark
A nyugdíjak nagy részét már évek óta hitelből tudják fizetni!!!
Csak nyilván ez nem publikus!!!
Ha mégis a fidesz nyerne, ennek az országnak tényleg vége ,hisz tömegével mennének el a fiatalok!!!
Freeshark vasárnap, 19:14
A nyuggerek maguk alatt vágják a fát nem lehetünk rá büszkék!
Orbán sok kedvezményt ad a kínaiaknak lásd homgen gödöllőn amely a richter riválisa, a homgennek kéne fizetnie mert EU piachoz jut ennek ellenére orbán milliárdokkal tömi ki őket.
Majd behívja a kelet ázsiaiakat ha a tudatos magyarok elmenekülnek előre, szóval lakosságcsere lesz!
Freeshark vasárnap, 19:12
A fidesz egy maffia, orbán csak a saját köreinek az érdekét nézi, orbán uralkodni akar mások felett nem pedig ésszerűen kormányozni kiszámíthatóság és fenntarthatóság + egyensúly mellett.
Freeshark vasárnap, 19:09
Államcsőd lesz mert a legjobb munkaerő el fog költözni mert az orbáni neonáci szellemiséget nem bírják csak a hiszékeny ostoba nyuggerek.
Freeshark vasárnap, 19:08
A fidesz már 2021 óta nem tud normálisan kormányozni nagy márton egy csődtömeg, rendkívül kártékony gyűlöletkeltő párt a fidesz amely elüldözi a fiatalokat tehát így nem lesz nyugdíj.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 14:00
Megnéztem a kormány Gundalf-videóját.
Annyi titkosszolgálati tevékenységet látok benne, hogy vannak olyan titkosszolgák, akik a választások előtt egzisztenciális megfontolásokból azt a látszatot akarják kelteni, hogy ők aztán végképp nem "Rogán gonosz kutyái".
Egyébként egy részük tényleg nem az. Remélem, hogy vannak köztük szabóbencefélék is szép számmal.
sityaki vasárnap, 13:11
l börtönben? jó vagy butaság :)
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 12:58
Hogy kerülök az előzménybe?
Szíves figyelmedbe ajánlom az "új hozzászólás" gombot.
Érted, mit kérdezel?
Honnan távozna a parlamenten kívüli tisza?
Szerintem inkább az a kérdés, hogy a hatalom távozik-e emelt fővel (lehajtott fővel vagy egyáltalán távozik-e) a várható veresége után, ha a tisza győz.
Eisenburgprofesszor szombat, 13:09
Előzmény: #407  Dehogynincs

A Tisza vajon emelt fővel távozik és elfogadja a vereséget, ha április 12én a Fidesz győz? 
Nagyon hasonló dolgok történnek az országban, mint amikor Károlyi Mihály átvette az ország irányítását. 
Hogyan lehet, hogy Panyi nem előzetesben van? 
Életfogytiglani börtönbüntetést érdemelne, szinte bármilyen nyugati országban börtönben lenne. 
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 12:27
Változatlanul Orbán Viktor a legnépszerűbb a pártelnökök között – derül ki a Nézőpont Intézet március végi közvélemény-kutatásából. A DK és a Mi Hazánk elnökének népszerűsége is meghaladja a parlamentbe jutási küszöböt.
https://nezopont.hu/hu/tevekenysegeink/kozvelemeny-kutatasok/orban-viktor-a-legnepszerubb-toroczkai-es-dobrev-is-bejutasi-kuszob-felett
A kutatás szerint Orbán Viktor továbbra is őrzi vezető helyét a négy politikus versenyében 42 százalékos támogatottsággal. 
__________ népszerűtlen ____
Még kormánypárti nézőpont szerint is népszerűtlenek a pártelnökök.
Az 50% alatti népszerűség valójában népszerűtlenséget jelent.
Vali szombat, 12:11
Előzmény: #405  Vali
folyt: illetve ha a szatyor köztársasági elnök kegyelmet ad.
Vali szombat, 12:10
Előzmény: #404  Dehogynincs
A jogállam visszaállításához kell a kétharmad. Hiába vannak jelenleg is megfelelő törvények, ha az ügyészség, alkotmánybíróság és részben a bíróságok maffiakézben vannak.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 11:21
Előzmény: #403  totoro
Egy jogállamban nem kell kétharmad a bűnözők bebörtönzéséhez.
Egy jogállamban működik a független bíróság, ügyészség, rendőrség.
A törvények most is megvannak a fidesz- és a politikusbűnözők elítéléséhez.
totoro
totoro szombat, 10:22
Előzmény: #402  Dehogynincs
Én börtönben akarom látni a Fideszbűnözőket, ehhez meg kétharmad kell, nem kevésbé az ország teljes rendbetételéhez. Ha csak sima többség lesz, akkor kurva nehéz idők jönnek.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 09:58
Előzmény: #401  ronaldinyo
Ha mind a dk, mind a kétfarkúak átlépik a küszöböt?
Én nem akarom a dk-t a parlamentben látni, de ettől még bárki szavazhat rájuk.
Most reménytelennek látom, hogy bármelyikük megugorja az 5%-ot, de tévedtem már máskor is.
A tiszára leadott szavazatom biztosan nem vész el.

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek