sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Ha estleg valakinek van hozzáférése, akkor a lényeget írja mr ide, legyen szíves. Én csak az elejét tudtam elolvasni. A bevezetés alapján remélem, hogy aki zöld papírba fektetne, az ide áthozza egy részét a befektetésének az Alteoból. Borús kilátásokat közölt az Alteo, nagy esésben az árfolyam
"Egy időre leáll a saját részvény vásárlásával az Opus Global – tette közzé a vállalat." Kedves, hogy szóltak, Panninal is szólhattak volna, hogy el se kezdik a piacon...
Péntek délután, hónap vége, de még nyár, túl a forgalmas napokon - ideális a cég szempontjából, ha nem akarják nagy dobra verni, de mindenképpen be kell jelenteni. Nem kizár, hogy lesz valami
Persze nincs üveggömböm, de én ezt várom 1. most vissza fog nézni kb 1550-1600-ra (pozitív hír vagy infó hiányában -> ha mégis lesz valami, akkor nyilván más lesz a várakozás is) 2. év vége - 2026 elejére pedig felmegy olyan 1850-1900 köré (ezt támogatja a technikai kép is, illetve simán lehet pozitív hír is a pakliban - pályázat, új átvételi ár, srv...)
Nekem is utolsó bejegyzésem, és elnézést a nem pannyhoz közvetlen tartozó témához. Természetesen nincs klasszikus értelemben vett szabad verseny, soha sehol nem volt és nem is lesz. Aki már látott nemzetközi tendert, vagy nagyobb összegű szerződéshez volt köze, az tudja, hogy mindig van valami csavar a dologban. Ez megkerülhetetlen. Nem részletezem, mindenkinek a fantáziájára bízom. Azt azért tudni kell, hogy minden deal-en tucatnyi profibbnál profibb- többnyire nemzetközi cégek- szakértője dolgozik mindkét oldalon. Nincsenek nagy titkok! Nem szeretnék a yacht tulajdonosok csapatába tartozni, mert annak ára van. Érdemes elgondolkodni!
OFF Bocsánat, utolsó politika közeli, megígérem, hogy nem lesz több. Amivel nem értek egyet veled az nem az, hogy kapitalizmus van és vannak ennek nyertesei, hanem hogy szabad verseny van-e ? Mindegy én itt és most befejeztem a politizálást, elnézést kérek mindenkitől. ON
PANNERGY - moderalt