Ha a májusi gyertya minimuma sem tartja meg majd júniusban és utána, akkor gatya lesz! Mondjuk már most is az van, eléggé lealázták már a gagyi szintre ezt a részvényt!
Érdekes ami itt folyik. Ritkán látni csúcson lévő indexeknél hasonlót...bár nem kell mindent érteni nekem! Azt tudom ha a kocsim aktuális piaci áron ér 7 millát, és meghirdetném féláron vagyis 3.5 misiért, szerintem egymást késelnék a tolongó tömegek hogy ki kaparintsa meg.! Hát itt pont az ellenkezője történik...az eladói oldalon megy inkább a tülekedés és egyre lejjebb licitálás.! Nehéz ezt épp ésszel felfogni...
Sajnos sokan eldobják még ezen a szinteken is, erről az Opus topikban egy lelkes fórumozó jut eszembe, ML volt az avatárja talán gpeti néven. Valahol 170-nél unta meg.
Eladtam ! Tanulni jó volt sok mindent megtanított ez a részvény ... Ne dőlj be 13% osztaléknak bár ki is írja ,hogy mennyi lesz ... Gondolom valaki felkérte erre nem önmagától közölte ezt az egészet !!! Én 27,1% veszteséggel mai nappal eladtam a részvényeket .... A maradóknak sok sikert kívánok ...
Őt érdemes figyelni, amikor megjelenik, mert hihetetlen érzékkel nyúl bele a legtetején. Ezt is 1000 felett és a Deltát is 90 felett vette, utóbbit a tavalyi megugrásban.
Appeninn Holding Nyrt.