Igen teljesen jogos jelen helyzetben nincs mit nagyon elemezni! De nyilván ez egy naiv kérés, hogy szarömlengés ne legyen a topicban, ha aktuálisan nincs mit elemezni/kibeszélni.
Az új üzleti stratégia mentén 2022–23-ban átalakított ingatlanportfólió a várakozásainknak megfelelően teljesít, és a számokban is jól láthatóan növekedési pályára helyezte az Appeninnt. A meglévő eszközállományunk folyamatos optimalizálása mellett tovább keressük a megfelelő potenciállal bíró befektetési célpontokat itthon és a régióban. Az új akvizíciók finanszírozásához jelentős készpénzállománnyal, illetve kedvező kondíciókkal bevonható forrásokkal rendelkezünk”
Értelmes diskurzust egyelőre nehéz folytatni ezen az árfolyam szinten. Amikor közeledünk a realitáshoz, akkor érdemes elemezni, hogy meddig mehet, mennyi lehet még benne, mik a kilátások, stb, de a saját tőke 65%-án, 5.x-es P/E-n max a vezetőség (szándékos) impotenciája a téma, hogy miért nem kezelik a bizalmi válságot.
Reméljük, hogy az ígéretüket betartják. Tavalyi cikk amit a cég feltett a honlapjára, most már annyira nincs idejük, hogy a 2025-ben a róluk , főleg az osztalék miatt megjelent cikkeket feltegyék a honlapjukra, bízom benne, hogy tényleg ingatlan vásárláson dolgoznak. https://appeninnholding.com/2024/09/27/
Igen roppant egyszerű lenne a dolgunk, szimplán nem reagálni, reflektálni az olyan beírásokra, ami szimpla provokáció. Én még új vagyok a forumon. :) Sok tapasztalatom nincs ki a jó ember, ki nem, de már van egy kialakult kép bennem. Én is írtam sok felesleges hülyeséget ide. De szeretném, ha visszaterelődne a kommunikáció szimplán szakmai szintre, nem az ócsárolásról szólna. Szeretnék tanulni és értelmes diskurzust folytatni. :) (én is visszább veszem a felesleges hozzászólásokat)
írtam az FF club-ba - részemről az egy zárszó lett volna, de már most érzem, hogy újra felvetődnek kérdések, amik mellett nehéz elmenni szó nélkül - ezzel persze tovább etetem az erre éhező/élvezkedő embereket, de hátha jobb emberek szeretnének mégis lenni és én fogom őket hozzásegíteni ehhez, ezzel pedig jót teszek minden más embernek is
ha sok beírás után is az látszik, hogy valaki nem érti, vagy nem szeretné érteni azt, amit próbálsz felé kommunikálni, akkor nincs más hátra, mint a lányom japán harcművészet edzőjének a nyugalmát felvenni
az edző a következőképpen viselkedik, ha valaki részéről, mondjuk a közlekedésben a következőt látja: egy autó megy mint az állat, nem indexel sávváltáskor és kanyarodás előtt, és közben sok másik ember életét veszélyeztetve szlalomozik a sávok között
a mester erre azt mondja: nem haragszom rá, biztos jó oka van rá hogy ennyire siet, majd egyszer ő is megtalálhatja a belső nyugalmát, és akkor ő is boldog ember lehet, a lehetőség esélye előtte is nyitva áll
nagy meglepetés nincs,ha szart kellett kavarni mindig az élen járt. hétvégén is kezdte volna csak nem jött össze. sok a felesleges ideje,energiája,mondjuk fordíthatná értelmes,hasznos dolgokra is:)
Na meg is van ki a baromarcú mínuszoló! Egyből át is nevezete egyik topikját FF club-ra a bosszantásomra! Újat már nem mert nyitni, mert röpül! Igazi beteges, lázító szarkeverő! Legyen, legyenek boldogok vele az oviban!! :)))
Appeninn Holding Nyrt.