Nehogy azt hidd! Ha mindenki eladja, akkor levegőt sem kapnál olyankor! Technikailag sem bírja a rendszer, ahogy akkor is lehetett látni! Az első eladó megborítja 3-400 k-val és kalap kabát... Ez nem OTP!!! Amúgy lesz még feljebb is nagyobb korrekció, kipróbálhatod! :)) Ahogy vetted lépésről lépésre, úgy is kell eladni felfelé menet! Csak hol, mikor...? :)) A ta már régen jelezte, hogy adni kéne, de ott volt szembe állítva vele a funda! Kgy. osztalék, növekedés...! Majd a spekik befostak, egymásra dobálták, a nagyok meg megtartották! Gyenge idegzetűek kerüljék az appot most is!!! ..ha visszatérünk ezer fölé, nem lesz ellenfél, addigra kihullok a férgese és BIO menet lesz! 😃😃 Gari nincs!!!!
Nem vettem es nem is fogok.A problemam ezzel az, hogy tavaly nem volt osztalek eloterjesztes csak remeny, megis esett kozel 30%-ot miutan kiderult hogy nem lesz es honapokig ott ragadt forgalom nelkul. Most viszont tortent egy komoly atveres az osztalekkal es erre esik 35%-ot majd 2 nap utan fordul es raketa? Nekem nem teljesen hiheto hogy maris visszajott a bizalom, ami 3 hete elveszett raadasul ilyen gyors emelkedessel. Ket honap mulva kiderul kinek lett igaza.
semmit nem fogok erősen, alapvetően az érdekel, hogy lehozzam az elvárt profitot. pláne nem egy ekkora rántás esetén nem szoktam túlzott optimizmusba fordulni.
Appeninn Holding Nyrt.