Hívd fel telefonon és kérdezd meg! Amúgy viccet félretéve felesleges ezen rugózni, nem tudjuk mit terveznek minden okkal történik. Majd megtudjuk miért kellett a pénz.
Ha nem lesz 600-620, akkor nem veszek ez ennyire egyszerű, nincs itt semmi bűvészkedés meg belemagyarázás. Szubjektív vélemény ez ennyi, én nem próbálom itt rajzolgatott vonalakkal meg mindenki számára elérhető nyilvános adatokkal alátámasztani azt, hogy miért érne ez a papír 300%-al többet.
Nekem olyan érzésem van, hogy van egy több milliós darabszámmal rendelkező tulaj aki minden nap adogatja a papírjait.Ne legyen igazam, de ez akár hetekig eltarthat még
Jellinek Dánielröl, fő részvényesünkről szerintem igazságtalanul nagyon negatív képet festenek egyes, szerintem olcsón venni akarók a fórumon. Ő lemondott bő másfél milliárd forint biztos pénzről, mert jobban bízik ebben a cégben, és a vele járó számos adókedvezményben. Igaza van! Az Appeninn érdeke a növekedés. Vennünk kell új hasznot termelő ingatlanokat, mivel már e 2024-es nyereségen kívül is ennek sokszorosa készpénz van a cégben. Minél több a saját rész, annál kevesebb kölcsön kell a bevásárláshoz. Hajrá App és hajrá az annak értékesebbé vállásában érdekelt Jellinek Dániel. Egyébként meg ez a részvényesek cége, nem úgy mint a BIF-, ami a NER Schmidt Mária cége. Mi a jelenlegi politikától függetlennek tekinthető gazdasági vállalkozás vagyunk.
Én látom benne a 600-at, ott vennék is, 800-ig biztos elmenne. Persze lehet itt bűvészkedni a számokkal, hogy átlagár meg könyv szerinti stb., de van értelme?!
Az első negyedórában közel 200ezer cserélt gazdát, mind 1000 vagy afelett. 10:10-ig 1000 felett ment a kereskedés, egyedül 9:15-9:20 között volt lejjebb. A nyitó időszakban 1000 és afelett nagyjából 373.650 darab forgott meg. Utána volt még kötés 1000 forinton egészen 13:45-ig. Hogy hány darab, ahhoz pontos kötéslista kéne...... Szóval 1000 forinton 114.531db-ra, afelett pedig 330.186db-ra volt kötés. Az 1000 feletti kötések súlyozott átlagos árfolyama 1016,042Ft volt.
ha abból indulunk ki,hogy a napi átlag 1002,7ft volt és forg 820k db elég sok cserélhetett 1000felet gazdát. persze az más kérdés,hogy 1001-1005 vagy 1010en, 1040-1070 között talán 30-40k volt a forgalom ha jól emlékszem.
Nem teljesen! Hova vártuk fent az árfolyamot, a 3. szakaszt? 161.8%/1232 ha jól emlékszem az értékre. Erre felszúrt 1080/130%-ig. Most lent a C" szakasz, lehet egyben a 3. szakasz is, ha tovább tartanánk lefelé egy trendforduló esetén! Az árfolyam leszúrt már 685/136%-ig, fent meg 130%-ig! Ha így nézzük, akkor sima liba, megvolt az alja, amennyire felment, annyira jött le is és elég ennyi nekünk, igaz vannak más nézőpontok is, de most csak ennyi! Sajnos semmire nincs gari itt, de a korrekció mértéke már jó lehet, tehát érdemes gyűjtögetni...! Nem lehet tökre eltalálni, hogy hol fordul az árfolyam. Esély megvan rá, hogy megvolt az alja! Itt mindenki mond valamit, hogy itt ott amott, aztán aki eltalálja véletlenül, az majd veri a nyálát! Nekem az jut, hogy próbálom bekalibrálni egy sávba az elmélet szerint! Ennyi! Nem várom lefelé, de mindig vannak alsó lehetőségek is! Amúgy nem olyan régen felraktam a chartot is róla..
Appeninn Holding Nyrt.