Szerintem csak annyi történt, hogy 700-800 között sokan bevásároltak , hogy néhány hónap leforgása alatt könnyedén jó hozamra tegyenek szert. Azután dobták volna osztalék előtt. 400-500-600 ft részvényenkénti nyereséggel. Ami faj sokaknak az az, hogy ez nem így lett. Onnan gondolom, hogy én is vettem 880 on 3000 db ot amivel ez volt a celom. Ez a tőzsde, nem tilos. De emellett van egy pakk amit tartok. Ebből ekkora hisztit csinálni es másokat okolni az azért elég visszás. 50-50 % volt. Hat nem jött be. Nem tudom meddig lehet még szakérteni a történteket. Joguk volt nem fizetni. Nem esett jól, mert nem erre számítottam. Egy szar telhetetlen voltam, mint sokan, akik úgy gondolták hogy kaszálnak egyet néhány hónap alatt. Mindenki aki ezert vette, és azert kiderült most hogy nem kevesen tették, azok úgy dobalták volna a papírt mint most, de nagy elégedettséggel, hogy mekkora üzletemberek. Hat a vezetőseg sem ennyire gyogyós. Tulajdonkeppen jól jöhetek ki belőle ha úgy adom elő hogy bővítettem 880 on🤣🤣🤣, mert hát ez is benne volt.az is kiderült hogy az itt megforduló emberek többsége a legalja. Egyből mutogatni és rakni a szart más nyakaba. Meglatjuk mi lesz. Mint jópáran írtak, a cég ettől nem lett rosszabb. Ugyanaz a kimagasló teljesítmenye van mint volt. Az is elgondolkodtató hogy idén senki nem dobálja az osztalékot. Talán köze van a 26 os választásokhoz. Nem tudom. Talan majd jövőre.
Appeninn Holding Nyrt.