Ez a rész azért eléggé fekete-fehernek tűnik, volt egy határidő, azt meg bele lehet magyarázni, hogy április 4 előtt beérkezett, de azt nem, hogy nem tette közzé 1 napon belül.
Egyébként nem állna meg a piacbefolyásolás, ahogy többen írták itt, ha a többség végül megszavazná az osztalékot, mivel ő következetesen nemmel szavazna, így mosná kezeit.
Én továbbra sem értem, hogy mi volt az értelme a közleménynek, mert ezt az alternatívát tartalmazta a felterjesztett javaslat. Csak a pánikkeltés marad, mint alternatíva, főleg, hogy ez így fel sem lesz terjeszve szerintem, mert bőven határidőn túl érkezett.
De azért tegnap kíméletlen és otromba módon , csak odasz@rtak a Húsvéti terített asztalra rendesen . A módszer ,az időzítés alapján vajon mennyibe, mibe nézhetnek egy átlag kisbefektetőt ?? .Nem minden tőzsdéző hidegvérű profi . Azért mert ritkán hallatjuk a hangunkat vagyunk itt sokan akik nagyon átverve érzik magukat és elkeseredve gyomoridegbe tölthetjük az ünnepeket.
Szerintem azon múlik hogy a másik nagytulaj hova szavaz. A kicsik szavazata max akkor fog számítani ha Boavista eszmefuttatása valósul meg. Én tervezem hogy megyek,de megmondom őszintén hogy kezdek megbaratkozni az esetleges osztalék mentesség lehetőségével is. 600-as az átlagon mert vettem 900-ert is . Tavaly sem adtam mikor beesett. Most sem fogom
Azt írták 119,4 forintot javasolnak, mérlegeljék a tartalékba helyezést IS. ---- Kérdés, hogy ez kinek szólt. A kicsiknek, vagy a maradék két nagynak üzent Jellinek. 3 lehetőség van. 1. Ismeri a két nagy álláspontját, és az megegyezik az övével. Ebben az esetben 50% felett vannak, tehát logikailag itt értelmetlen a kicsiket megszólítani. 2. Ismeri a két nagy álláspontját, és az ellentétes a sajátjával. Ebben az esetben kérheti a kicsiket, hogy mellé álljanak, illetve a nagyokat, hogy változtassanak álláspontjukon. 3. Nem ismeri az álláspontokat, lutri számára is a kimenetel, ezért mindenkit megkér, hogy támogassa. Erre azért kicsi az esély, hiszen kapcsolatban áll/t az OTP ingatlan alappal és Törővel is.
Bár már nincs sok idő, de el lehetne gondolkodni szervezkedésen, vagyis hogy aki elmegy a közgyűlésre, kaphatna többektől meghatározást, amivel elérhetné a küszöböt, hogy szavazhasson. Kis részvényesekből akár 10-20% is összejöhetne.
szerintem (még) nem érdeke a nagyobb tulajdonosoknak - eljöhet az az idő is, hogy az lesz az érdek - ez a cég még nincsen "készen", túl sok benne még a tartalék
Appeninn Holding Nyrt.