Ha már veszed a fáradtságot, kérdezd meg légyszíves hogy amiért nem készült elemzés, célár egyik piaci szereplő részéről sem. Holott korábban a BET elemzés- árjegyzés programot ezért hozták létre. A kisbefektetők totál vakon vannak kb 6 éve!
Az egy fogalmatlan. Onnantól nem hiteles előttem, amikor beírta a publikus tulajdonosok tényleges tulajdonosait, azt a látszatot keltve, hogy ők az 5% alattiak. Ilyen kétértelmű bullshiteket meg én is be tudok írni, hogy Pl "nézzétek a könyvben a mozgásokat, én szóltam", aztán bármerre megy, verhetem a nyálam. 880-nal sem tudta mit akar.
lehet h az elemzéseket a jövőben az ilyen típusú részvényeknél a "szemét" szcenárióval is ki kell majd egészíteni :( remélem tudtok szavazni és kaptok osztalékot legalább!
Nem vagyok ideges ezt jól látod! Végre valamit eltaláltál!! Viszont nem adtam el, csak vettem, bár nem volt tervben most! Jó pihit, megint szabin vagy? pff Remélem ott várod meg a rést... 🤣🤣
Beze!! Én nullszaldoval kiszálltam ebből a BÉT szégyenes részvényből, a bizalmam eddig is ingott mert semmilyen infot nem adtak ki az esetleges tervekről . Ja egy info mégis jött h nem igazán akarnak fizetni .Jellinek így is meg úgy is milliárdos a kisrészvényes meg kit érdekel, ugye? Mondjuk ha már számlagyárügyben is elítélték, hát nem tudom mit vártam. Vicc. Én bevallom elcsesztem nullaszaldóval kiszálltam és vettem a jó öreg Richterből, szerintem ha ilyen szemét BÉT részvények vannak akkor a Richterben még relatív az is érték h tényleg egy komoly cég. Azok legalább csinálnak valamit, és szépen transzparensen a jelentések is megvannak, jól is állnak nagyon plusz a vezér is képben van!
Én már egyet küldtem ide, tegnap a troll miatt ,a reggeli bejegyzése ügyében, amit a kalapos úrral kapcsolatban tett.Csak kérdezem magamban, hogyan lehet az, hogy reggel 9-kor tudja a troll, hogy a főnök veszi a kalapját meg a séta pálcáját és mint aki jól végezte dolgát elhagyja a süllyedő hajót, persze a legénység pénzével. Hát úgy, hogy tudott róla, aztán meg folyamatosan vételre biztatott. Undorító, bízom benne, hogy kereskedett az elmúlt napokban és lebukik ez a jó madár.
Appeninn Holding Nyrt.