fölösleges erőlködni velük,ha most 1000 lenne akkor az lenne a baj,hogy miért nem 1100 ha ott lenne akkor az 1200ért menne a rinya. rinyagépek vagy magasan vettek bele és kevésnek érzék a +-t vagy tegnap eladták a pár ezer db-jukat és azt akarnák vissza venni,azt hiszik hatással vannak a piacra azzal amit itt írnak:))
Az a gond, hogy túl nagy réssel nyitott, eszetlen módjára, nem 20-40 ft-al, emiatt sajnos nem lehetett más szkenárió!!! Ezt sokan elfelejtik. Ezért nem jók a réses nyitások.
Na figyeljetek már egy kicsit! Ez a rv a tavalyi évet 660 ft-on zárta. Az elmúlt 3 hónapban ment közel 50%-ot és kijött egy 120 ft-os osztalékjavaslattal. Ha ez kevés el kell adni és nem itt picsogni. Mit akartok még? Kicsit szánalmas ezt a sok nyomorúságot olvasni
Hát én sem vagyok nyugodt, nagyon nem erre számítottam!! Reálisan 1000 körül meg kellett volna állapodnia, errefel lassan 900 holnap meg pláne, tudjuk péntek! A gyülésig simán lemehet 800-ra is, úgyhogy nem kell elkapkodni a vételt!! Ez már nem a régi tőzsde ,jó hírekre 1 napos felhúzás amit vissza is ad másnap ,sőt 😠😠 Persze lehet jönni azzal az unalmas szöveggel hogy mekkora forgalommal húztak fel, de az szart sem ér ha töredék forgalommal leteszik oda ahol volt. Szép osztalék javaslat, az eredmények nagyon jók, akkor mi a faxom történik!? Ha valamit akkor most ezt a részvényt igazán ki lehetne lőni!!! Azt hinném hogy ez a részvény nem full speka, pedig a jelek szerint az!!
Appeninn Holding Nyrt.