Én nem vagyok nyugodt az "X" átlagommal, mert az osztalékjavaslatra azért ennél többre vártam! Ez eddig tyúkfing, hogy még arra sem akarják venni. Ilyen tempóban még az Aranybulla elérése is évekbe telik, nem még a Waterloo!
A tegnapiak alapján van valaki, aki nagyon el akarja adni vagy csak manipulál. Ha az előbbi, akkor felesleges a vevőknek délelőtt erőlködni, délután úgyis megjelenik, akárhol van az árfolyam. A részvénykönyvben 4 nagyobb tulajdonos volt, 2 NER-es hátterű, talán 1,5 és 2 millió darabbal, egy építőipari cég 1 millió darabbal és egy magánszemélynek volt 1 millió darabja.
Én rendkívül konzervatív kockázati prémiumot számoltam a részvénypiacra 10% haszon, az itt ugye 1200-as árfolyamot jelentene. Gondoltam napokon vagy órákon belül ott lesz, hát rohadtul nem. A többi fost a béten nem is értem ezek után! Kár is nézni, egyszer majdcsak igazam lesz.
Nekem az az irreális, hogy 132-es eps-el (ami azért nagyon úgy tűnik, hogy nem egyszeri dolog) osztalék ide vagy oda, ezen az árfolyamon 7 körüli P/E-van. Bőven 10 körül van a piaci realitás.
Appeninn Holding Nyrt.