Nem merülök a fundába, mert nem látom, csak azt, amit ők akarnak! Nem csak itt, mindenhol! A charti adatok, begbízhatóbbak számomra! Vannak olyan cégek, ahol a charton is látszik messziről, hogy "manipulált" kereskedés folyik, persze ez csak az én véleményem. Ilyen volt az akko is, de már kifejtettem régebben, hogy miért. Szidta is mindenki a céget..! Hagyjuk békében....
Egyenlőre ennyi információ van az app honlapján. "2025. március 26.
Rendkívüli közgyűlés előterjesztéseinek és határozati javaslatainak közzététele 2025. április 4.
Rendkívüli közgyűlés megtartása Közgyűlési határozatok közzététele 2025 április 25.
Éves rendes közgyűlés megtartása Közgyűlési határozatok közzététele évi konszolidált és egyedi éves jelentés (IFRS)közzététele
Ez jó gondolat, de a rajzon, csak az elmélet szerint rajzoltam be, más lehetőségem nem volt, csak legfeljebb a hasra ütés technológia! Hogy igazából hol lesz a hármas, négyes, stb. az menetközben derülhet ki! Hogy tovább húzzam az idegeid, nem tudni, hogy a ~100-éves elmélet, vagy az új szerint kereskednek majd a nagyok...! Vagy ötvözik...! Lásd OTP, Mtel, és sok másik.... 😃 Egy biztos, ha nem adod el, akkor nem kell visszavenni! 🤣🤣
Itt a Fundamentumok miatt is emelkedik az árfolyam.Helyére kerülhet az árfolyam, azzal hogy a valóságot árazza be.Mennyi is az 1 részvényre eső saját tőke?
Köszi, de az árfolyam, szerintem nélkülem is halad felfelé! A végén még az lesz megint, hogy én beszéltem fel! ...na ezért szoktam időnként visszavonulni egy kicsit és a háttérből figyelek csak. Nem februárban jönnek a lakossági pénzek? MÁP kamatok, 13. havi, meg az ilyen "apróságok" ? Talán még az alapkezelők is rendezkednek.., Ja meg Katar a Trump-al :)))
Appeninn Holding Nyrt.