Igazából nem ismerem a portfólióját ,nem tudom mennyi belőle neki az app, mennyire áll bukóba - mert ha apénzét akarná visszanyerni már rég vissza hozhatta volna azt nem sírna😂
Vagy lenne érzéke a tőzsdéhez és nem önmagában vizsgálná az appot . S nem ártana megfelelő távolságból néznie. Napi szinten görcsölni mikor gyakorlatilag helyben járunk...
Leírod hogy érdemes figyelni 0,618 szintet. Ez 420 körül van (ott már MA 200 napos teszt letudva) vagy hetesen nézem. Most megint mi ebben a rossz? ( 😥 )
... én nem tanácsolok neked semmit! A te gondolataidat írom le, neked! Ha valaki idegen beleolvas a topikba és olvassa mit írsz, az tuti agyf@szt kap! Leírod nap mint nap, hogy le fog menni az árfolyam ide, meg oda! Ez idáig okés! Aztán amikor elindul lefelé, akkor csinálod a hisztit, hogy már megint esik, miért nem csinálnak valamit, leszorítják, stb! Pedig ezt vártad!!! Nem hogy örülnél, h eltaláltad! :)) Ezért mondom, hogy tesztelni és megjátszani a tutit!!! 😃
Nehezen tudom követni, hogy mit szeretne. Most könnyebb eladni, mert van vevő! Ha megint nem lesz vevő és csorog netán tovább, akkor jön megint a szitkozódás, hogy leszorítják! hmm
Appeninn Holding Nyrt.