Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kszsah1 ma, 10:31
tisztelt Toka Úr , kivánok szép napot és jó nyaralást 
Toka ma, 08:47
Előzmény: #29279  Toka
Nos, tegnap eljutootunk Belekbe is, ház itt aztan lehet vasárolni, Polókat vettem azok egy uzletben 20 eur rol 10 be kerultek.Mikor megérkeztunk vettem egy sisát, ez 20 eur volt,  s kozben neztuk a szallodai szinpadi musort.2 froccsot megittam a musor alatt, azt éjjel 1 fele aludni tértunk.Az étel-ital a nap 24 orajában elérhető.Tegnapi vacsorám amugy vagy fél kiló kagylo volt.Ma furdés, estefele pedig bazározás.
Toka ma, 08:41
Előzmény: #29279  Toka
Ezt irja ki:
No kép have been uploaded
Some errors have occurred and the system couldn't process your request.
Majd otthonrol teszek fel.
Schmidt
Schmidt hétfő, 15:49
Gulyás Gergely lemondott a Fidesz-frakció vezetéséről
Toka hétfő, 13:41
Továbbra is rossz a feltoltés, de lehet a wifi a gondja.Reggeli után furodtem majd most ebédeltem s tartunk egy kis csendes pihenot.6 fele elmegyunk Belekbe, oda vissza 45 eur.Szétnézunk kicsit ott.Jó koktélok is vannak itt, már vegigkostoltam a repertoárt a nejem szerint.
Toka hétfő, 00:21
Előzmény: #29277  Toka
Itt 1 ora 20 perc van.. 1 orával tobb mint otthon.
Toka hétfő, 00:20
Előzmény: #29276  Borisz
Én Ciprusra jártam még 1 időben sokat, de ez a török igen megéri szerintem  Borisz Úr.Most jottem fel a bárbol.A képfeltolto vmiert 40%feltoltes utan leáll...holnap ujra probalom.Hotelrol , ettermekrol készitettem fotokat.
Borisz vasárnap, 18:36
Előzmény: #29275  Toka
Kellemes nyaralásnak hangzik :-)
Én ebből a hullámzásért nem lelkesedem annyira. Régen Görögországba jártunk, Pelionszentjánosba (Agiosz Ioannisz Peliou), ott az Égei-tenger folyton hullámzott mint az állat, hatalmas hullámokkal. Azt nem szerettem. Monnyuk a konyhájukat viszont imádtam. Aztán vénségünkre átszoktunk az Adriára, a Naffényes Bella Itáliába. Nekünk már inkább az való, finom homokos strand, nyugodt tenger, tonnaszám fagyi. Majd idén is megyünk.
Toka vasárnap, 17:41
Ma egész nap a parton voltam.Reggeli után egy ilyen kistraktor visz le, menetido kb 2 perc.A víz elég gyorsan mélyül, olyan 20 méterre a parttól már nem ér le a láb, elég jol hullámzik.A víz viszont nagyon tiszta.Van egy nagyon komoly strandbár is étel s ital bőven.Most jottunk fel lezuhanyoztunk vacsora aztán kimegyunk bazarozni.Képeket majd rakok fel.
Borisz vasárnap, 16:28
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260712/a-gyorshajtok-remalma-lehet-ez-a-technologia-849084
Ezek télleg ennyire kretének pbrüsszlben? Kapásból mondtam erre olyan szituációt, amelyben közvetlen életveszélyt okozna.
Ilyesmiket nem lehet automatizmussal erőszakolni, nem lehet fűnyíró elv a közlekedésben!
Döbbenetes! A dilettáns hivatalnoki szabályozási őrület csimborasszója!
Toka szombat, 22:52
Hu itt egész éjjel is lehet enni meg akarmit inni is....egy koktélt ittam...holnap készitek képeket....
Toka szombat, 20:23
Előzmény: #29269  harding
Igen Harding Ur....de megerkezes utan mi voltunk a transzfer 3. hotelja, Beleket elhagyva volt egy teljes utzár igy Bogaskent fele csak egy óriási kerulovel jutottunk el...ez 3 dobozos efes-be kerult.Megérkeztem elég jo hangulatban, mos vacsoraztam, de most lemegyunk a medencékhez, vannak mellette jó bárok is.A hotelrol nem mondok semmit még mert a komplexum kis részet láttam csak.
Borisz szombat, 17:40
Előzmény: #29270  keeper
Orlen már a múltban is ide  terjeszkedett, emlékeim szerint az Agip és a Lukoil kúthálózatát vásárolta meg, míg ÖMV a BP-t vette talán.
Jelenleg nem annyira látszik olyan nagyobb lánc, amelyik eladó lenne, de lehet, hogy csak én nem látom a fáktól. Viszont el tudom képzelni, hogy csődközeli kis önálló kutakra szelektív módon, jól megválogatva, leginkább talán kisebb városokban, mindenki igyekszik majd a közeljövőben lecsapni, akár a MOL, akár az Orlen, vagy más.
keeper szombat, 12:31
Előzmény: #29266  Schmidt
Ha jól emlékszem, a választás után az állampapír topikban megírtam, hogy ez lesz, az Orlen is érdekes lesz, szvsz az is jön majd terjeszkedni hirtelen.
harding
harding szombat, 12:17
Előzmény: #29268  Toka
Akkor, ha jól értjük, a repülés már a földön elkezdődött... ;)
Toka szombat, 10:25
Megérkeztem a reptérre.Sajnos itt az utlevelellenorzés utan mar nem lehet cigizni.Van viszont bufé, vettem vizet és bedobtam 2 pálinkát.
https://kepkuldes.com/image/thKQwCB
Schmidt
Schmidt péntek, 20:40
Előzmény: #29266  Schmidt
Schmidt
Schmidt péntek, 20:39
Előzmény: #29265  Borisz
"a lengyel PKO Bank - Lengyelország legnagyobb bankja, komoly regionális ambíciókkal - magyarországi terjeszkedést fontolgat. Ennek részeként ajánlatot tehet az MBH vállalati üzletágára..."
Toka péntek, 15:55
Visszavonták a Nemzeti Filmintézet (NFI) igazgatóságának megbízatását.
Toka péntek, 15:45
Konstantinápolyi patriarchátus......hm...nem semmi...

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek