Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 14:33
Benyújtotta a kormány a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatalt létrehozó törvényjavaslatot.
Toka péntek, 14:20
Előzmény: #29257  kszsah1
Viszont kívánom Kszsah Úr, holnap elutazom, de ahogy tudok jelentkezem.Még pihenőben vagyok, olvasok azt ma csak egy kis presszózás lesz mert holnap vezetek reggel, igaz nem nagy távot..
kszsah1 péntek, 13:31
tisztelt Toka Ur , szép és jó napot .  tisztelettel 
Toka péntek, 13:13
Az Európai Unió pénzügyminiszteri tanácsa elfogadta Magyarország módosított helyreállítási és ellenállóképességi tervét.
Toka péntek, 12:37
Ebéd: csirkemáj es rántott karfiol.....kenyérrel.Utánna dinnye.
mcbull péntek, 11:47
Előzmény: #29246  Toka
Köszönöm szépen Toka Úr! A kisunokában az a jó, hogy haza kerül mindig:), az asszony meg azt mondja állandóan, hogy öregek vagyunk egy 8 éves gyerekhez! Szóval ha nem lenne,akkor az volna a baj! Igaz én szorgalmaztam,hogy legyen! 
Igen,kell a mozgás mert az tart frissen minket! 
Jó nyaralást kívánok!
Tisztelettel!
Toka péntek, 11:33
Az Európai Unió tagállamainak pénzügyminiszterei ma tárgyalják és várhatóan elfogadják a felülvizsgált magyar helyreállítási tervet.
Toka péntek, 11:27
Kürtös Lászlo HM államtitkár/Miniszterhelyettes:
Az elmúlt időszakban megkezdte munkáját az a munkacsoport, amelynek elnökeként azt a feladatot kaptam, hogy áttekintsük a hadfelszerelés-fejlesztési programhoz kapcsolódó, az azt érintő szerződéses és működési folyamatokat.
A cél egyértelmű: a közpénzekkel való felelős gazdálkodás, az átláthatóság erősítése, valamint annak biztosítása, hogy a Magyar Honvédség fejlesztését szolgáló programok minden esetben a nemzeti érdekeket szolgálják.
A munkacsoport a következő időszakban alapos, tényszerű és szakmai vizsgálatot folytat - a feladatot a szükséges alapossággal, elfogulatlanul és a jogszabályok maradéktalan betartásával végezzük.
Kérlelhetetlenül.
Toka péntek, 11:19
Toka péntek, 09:35
Előzmény: #29245  mcbull
Gratulálok Bull Úr a kisunokához is.Az idő az halad, a nejemnek minden nap ez a témája...hogy mi lesz ekkor meg akkor...meg hogy minek mászkálok...minek iszok persze... de engem pont ez tart nevezzük mozgásban.Már kora reggel a piacon kezdtem....ma nem fozunk, vettem rántott karfiolt meg rántott májat meg egy negyed dinnyét...meg holnapra reggelit es szendvicsbe pár dolgot.. ...kozben egy nagy kutyasza...rba is sikerult belelépnem valahol......most szárad a cipom a teraszon......tegnap megvolt a lekvarfozés is..majd felrakom mennyi lett..várom a holnapi napot, nagyon szeretem Torokországot.....most nem a megszokott helyre megyunk, ennek kulon orulok.....majd figyelje a clubbot, ahogy tudom rakom fel majd az elmenybeszamolot, fotokat....azt irja a hotel hogy van free wifi az egesz szalloda teruletén....eddog mindig fizettem erte azt vagy volt vagy nem...
mcbull péntek, 06:51
Előzmény: #29241  Toka
Jó reggelt kívánok Toka Úr! Igen,ha úgy nézzük, van feladat bőven!! A fiam muszáj mozgásban tartani, délelőtt hüvössel biciklizni,este előtt játszótérre megyünk. Vacsora,fürdés után elalszik 5 perc alatt! Közben meg lesz unoka....és telik az idő felettem.
Toka péntek, 06:42
A mai névnap: Amália
Toka csütörtök, 22:52
Átnevezték a Palm Beach-i nemzetközi repülőteret, az új neve Donald J. Trump nemzetközi repülőtér.
Toka csütörtök, 21:12
Előzmény: #29240  mcbull
Ősz mindjárt itt van Bull Úr.🙂

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek