Igen, az udvaron nekem is magátol Borisz Ur, sőt eleg szívós mert a térkő közt is kijön, ki sem szoktam szedni onnan, 12 ládában is van most majd a legjobban kinézőt ma lefotózom, jó bimbósak, szerintem a hét elején jönnek az első virágok.
Nálunk a kukacvirágot porcsinrózsának hívják. Alföldön meg portolácskának, gondolom a latin neve alapján. Nekünk balkonládákban van, magát elveti, tavasszal kikel, önellátó, és szárazságtűrő. Lehet kapni szimpla és dupla virágú magot is különben, érdemes a duplát, nagyon szép.
Ezekben a percekben lép be az országba! Delnyugat felől. Komoly viharhelyzet alakulhat ki hétfőn Magyarországon: több hullámban érkezhetnek zivatarok, amelyekhez jégeső, felhőszakadás és viharos erejű szél társulhat. Az ország teljes területére elsőfokú riasztást adtak ki, de ebből még másodfokú is lehet.
Nagy kár lenne értük. Én különösen a Gruevszki távozását sajnálnám. Mennyi energiát belefeccölt a magyar külügy, mire követségi autókkal stikában az egész Balkánon végigcsempészte! Hálátlan egy krapek, ha most egyszerűen csak odébbállt!
Szeretem nézni ahogy valamit létrehozok, ha megvenném ezt nem tudnám átélni.Masik dolog ami kedvenc a kukacvirágaim, gyonyoruek, minden fajta van s az évek során keresztezodtek is.Mindig csodájára járnak.Ezt nem kell ultetni mert szetszorodik azt ujra nő kovetkezo évben.Viszont én szedek magot is mert ládákba is rakok, kicsit elobb is virágzik mert marciusban bent tartom.Már bimbosak, szerintem kedd-szerda kornyéken a ládáimon már lesz virág.
Kisérleteztem vele régen, de sokkal jobb eredményeim voltak a vásárolt palántákkal. Szórok mellé egy kis saláta magot, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.
Kt Úr, próbálja meg kinevelni jövőre!Én kb 10 éve kezdtem el, nem nehéz ám.Mindig kecskemeti magot veszek, ez jott be.Sima föld kis viragföldel.Általában József nap utan vetem a magot, idén egy honappal kesőbb.Kitenni csak majus végén teszem ki.Tavaly ilyentajt kiraktam azt agyoncsapta egy zivatar.Altalában nagyon sok terem.Régen kisütötték a földet sparheltben, de nem szukséges.Ma hogy néztem kb 10 nap mulva kiültethetőek.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi