Toka Club egy különleges tőzsdei közösség, ahol a jövő nem találgatás kérdése, hanem tudatos felkészülés eredménye. Ez a klub azoknak szól, akik nem elégednek meg azzal, hogy követik a piacot, hanem szeretnék megérteni annak mélyebb összefüggéseit és időben felismerni a lehetőségeket. A Toka Clubban olyan szemléletet és stratégiákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek előrébb járni másoknál, és magabiztosabb döntéseket hozni a pénzügyi világban. Itt a fejlődés, a tudás és a közös gondolkodás áll a középpontban, miközben egy inspiráló közösség részévé válhatsz. A Toka Club nem csupán egy hely, hanem egy szemlélet, ahol a cél az, hogy ne csak reagálj a változásokra, hanem formáld is a jövőt. Toka Clubb-ami nem követi a piacot, hanem megelőzi!
"Elsősorban azokban a részvényekben volt nagy árfolyamelmozdulás az elmúlt hetekben, amelyek tulajdonosi háttere a NER-hez köthető. Attól függően, hogy milyen kimenetelű közvélemény-kutatás jelent meg a választásokkal kapcsolatban, mozogtak fölfelé vagy lefelé nagyot az árfolyamok, de alapvetően az elmúlt hetek már arról szóltak, hogy a NER-részvények tartós nyomás alá kerültek."
Túrós tészta volt ma, jól megszalonnáztam, utánnaküldtem egy jó fröccsöt.1 órája megjott az ajándékom Egerszegről, 2 fajta bor 2x20 liter, 5 liter pálinka . ...rövidet nem igen iszok, szerintem most elleszek juniusig kb...van tippmix is..majd felrakom.
Ezen én is meg szoktam lepődni, főleg, amikor tavaly ilyenkor a csőszerelő 250k munkadijat kért, 12 órát volt, ismerős ajánlotta. Szomszéd segédmunkást keres havi nettó 6 kiloert, már úgy hirdeti a csoportokban, hogy hajlandó legyen dolgozni és ne legyen alkoholista. Nem talál. Pest megye.
+ az OSP. Természetesen ezzel is a saját malmukra akarták hajtani a vizet. Csak a program által okozott szavazatvesztéssel nem kalkuláltak. A fiataloknak megfizethető lakhatás kell, nem kétmilliós négyzetméterár.
A mai világban azt elhinni,hogy létezik olcsó orosz energia (vagy USA olaj amit Orbán vett most) csak úgy az álomvilágban él. Előbb-utóbb kiderül az "ocsóságnak" ára...Putyin magyar spicliei lebuktak csúnyán.
Eddig a lejáratás vált be, mert gyurcsányozással mindent el lehetett intézni. Én már akkor mondtam, hogy gyurcsány visszavonulása lesz a fidesz legnagyobb érvágása. Eltűnik a mumus. Nagyon nehéz úgy ígérgetni, hogy korábban beismerte, loptak, csaltak, hazudtak. Ilyent a fidesztől soha nem fogunk hallani, pedig nekik bőségesen lenne mit bevallani. Én nem vagyok biztos semmilyen eredményben, eleve vannak a levélszavazatok, amiket bárhogy manipulálhatnak. Beszélgettem egy nem nagyon politizáló, régen nem látott ismerősömmel, aki méltatlankodva mondta, gyerekei tiszások. Nem becsülik a jót. Ilyen jó még soha nem volt. Igaz, elég jól megy neki és nem a fidesznek köszönheti. Egyik csemetéje külföldön, másik kettő vegetál itthon, apuka segíti őket. El is tereltem a szót, ő dolga, de észre vehetné, hogy ez nem a fidesz miatt van, hanem az ő tehetsége és hozzáállása alapozta ezt meg. Műtétje is külföldön volt, mert meg tudta fizetni.
Nacky is olyan eröltetett dolgokat hoz.Az elért eredményekre kellene koncentrálni, ahogy tette ma a Miniszterelnök megkésve.Nagyon benézték a Tiszát, s most saját valasztasi rendszeruk aldozatává vállnak..mint tudjuk a kis kulonbséget felnagyítja...ez van...Vae Victis!Azok a cégek amelyek állami csecsen vannak, azok amelyek a jelen gazdaságj holdudvarhoz bekotottek, azok amely vmi háttér mahinacio kozt szulettek hevesen fognak reagálni.Nem nyugtatnám magam azzal hogy egy uj kormanynak is kellenek ezek, ahhoz hogy uj gazdasagj hátország szulessen az elozonek megkell gyengulnie.. ha kormanyvaltas lesz, MP nek nem erdeke hogy a jelen gazdasagi holdudvar finanszirozta a jovo ellenzékét...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi