A Budapesti Értéktőzsde gyorsjelentések sorára vár a héten, a blue chipek közül a Richter és a Magyar Telekom is beszámol az eredményeiről, a kisebb papírok közül pedig a Masterplast és a 4iG beszámolójára várnak a befektetők.
Kedden még hidegfront alakítja az időjárást. Délelőtt, az ország ÉNY-DK irányú, középső sávjában erős (60-80 km/óra) széllökések kísérik az ÉNY-i szelet, majd délután fokozatosan mérséklődik, este várhatóan legyengül a légmozgás.Délelőtt, délnyugaton és keleten még előfordulnak záporok, sok a felhő, de dél délkelet felé elhagyja a térséget az esőket adó csapadékmező. Észak felől egyre nagyobb terület felett tisztul ki az ég.A déli órákra várhatóan már országszerte naposra fordul az idő. Ekkor és a délután folyamán kisebb felhőátvonulások zavarhatják meg a napsütést, illetve a délnyugati és a keleti határmegyékben még kialakulhat egy-egy futó zápor, de ott is a napsütés válik meghatározóbbá.Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, és az erős, délután is élénk szél is rontja a hőérzetet, de összességében nem várható hideg idő.Este, éjjel legyengül a szél. Országszerte gyengén felhős, csillagfényes idő valószínű. Gyorsan csökken a hőmérséklet, hajnalban fagypont köré, foltokban, szerte az országban fagypont alá hűlhet a levegő.
A mostani rendszert szavazattal nem támogattam, mert bár konzervatív értékrenddel rendelkezem, sok dologban nem értettem vele egyet. Jelenleg az értékrendemnek nincs megfelelő párt a palettán, valami ellen pedig nem fogok szavazni. Nem leszek a liberálisok támogatója azért, mert a konzervatív oldalon nincs jelenleg opció. Ahogyan az USA-ban is nehezen lesz egy republikánusból demokrata.
Toka Úr, ebből szerintem óvatosan szabad csak következtetéseket levonni. Az látható, hogy a protest szavazók lényegesen aktívabbak minden téren, főleg a közösségi médiában. Saját környezetemben (utca) kb 10-1 az arány (persze máshol ez simán a fordítottja), az egy Tiszás állandóan hozzászól mindenhez, beszélgetés közben a második mondata már egyből a szar minden, élhetetlen az ország (a mostani rendszer alatt lett vállalkozó, köszönhetően a fizetőképes keresletnek saját bevallása szerint havi 2-3 millió marad a zsebében), a Fideszes réteg felének Facebook-ja sincs, a politika kb soha nem jön szóba, aláírni senki sem volt.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi