Amibe Viktor benne van az jót nekem nem hozhat. A cripella fagyit nem ismerem, de a neve alapján feltételezem, hogy bogárból készült. Vigyázzatok vele, mert aki ilyesmit készít az más aljasságokra is képes!
🤣....Aaa...csak Nacky fél ezektől, csak Viktor tudja megmenteni a népet a bogárevéstől... bár nem tudom, hogy engedélyezhették a Cirippella fagyit idén nyáron...
Látom valakinek ízlik, mert adott egy pluszt. Átgondoltam. Bánt a lelkiismeret. A csoki meg a fehér bor miatt visszavonom a mínuszomat. A kókusz ízlett gyerekkoromban, most olyan semleges. A sáskákakkal meg elvagyok. Ha a telken fogok, akkor azokat sohasem ölöm meg, hanem elviszem őket és két-három telekkel arrébb elengedem őket.
Hogy mi a közös az eperjoghurtban, cukorkákban, lekvárokban, színezett szeszesitalokban vagy egy vörös árnyalatú rúzsban, pirosítóban? Egyértelműen a színanyag, azaz a piros, pontosabban a kármin. Kevesen tudják, de ételeinkben a legáltalánosabban elterjedt piros ételfesték a kármin, de ugyanezt az anyagot a kozmetikaipar is használja.A "csoda" anyag forrása pedig nem más, mint a megtermékenyített bíbor pajzstetű nőstényegyedeinek teste. A tetvek Peruban és Mexikóban élnek a fügekaktusz(farm)okon élősködve. a A nőstény tetveket megölik, testüket porítják, majd extrakcióval kárminsavat nyernek ki, amelyet oldás, bontás és desztillálás folyamata követ egy bonyolult ipari eljárásban. termékeken E120, kármin vagy kárminvörös megnevezéssel szerepel, vagy egyszerűen csak természetes színezékként, amikor nem tüntetik fel pontosan a színezőanyagot. Gondolom magadtól te se ennél tetűt, akkor miért hagyod, hogy mégis megetessék veled vagy rávegyenek, hogy magadra kend?
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi