Igen, ide mindjart berakom a skandináv lotto szamokat aztan mindjart lesz egy csomo dislike...de ennek tobbsége szerintem 1-2 emberhez kotheto.Dodo Ur a körmükre nézhetne.
Látszik, hogy csak velünk bánnak ilyen kesztyűs kézzel, érdekes mikor az app topikba szinte ugyanezt beírja vki ("Holnap reggel jön Ff. Papa és irányba állítja.:") nem dislikeolják agyon a klónok és nem szarkeverőzik le az embert, tmike is természetesen elhallgat... remélem azért az ünnepekre legalább lehiggadnak, értem hogy kedvelik a papát, de nem kellene azért egy az egyben átvenni a stílusát, mert akkor másnál is eljöhet az évi min. 5 kitilás a teljes fórumból... Ha ilyen és ehhez hasonló kognitív disszonancia állna fenn egyeseknél, javaslom, hogy csak kiáltsák el hangosan magukat, hogy "ezért is Labanc a hibás". Ettől rögtön megnyugszanak, ráadásul ezáltal a fórumon keltett feszültség is megelőzhető :)
Reméljük Farkas Úr mikor visszatér a kozeledő ünnepekre már megszelidül.Lelekben mindenki keszüljön az ünnepekre, a mi csaladunk a Fények ünnepét kovetően a Karácsonyt is megünnepli.Amúgy is szeretek ünnepelni s a Fények ünnepe is megengedő meg a Karácsony is.A Szilveszter meg kifejezetten megengedő.
A papát is mástól vettem, akit eddig nem szarkeverőzött le érte senki az app topikban. Abban, hogy (remélhetőleg) helyrehozza az árfolyamot, abban se látok semmi kivetnivalót... Az pedig, hogy most épp nem néz ki jól az árfolyam, még az apposok sem tagadják. Úgyhogy továbbra sem látom, minek megint ez a kettős mérce... Kissé élcesen fogalmazok? Meglehet, de a folytonos takonyozásokhoz képest ez már inkább egy ajándékpuszinak számít így az ünnepek közeledtével...
Bocsi, nekem az jött le az elején hogy ekézed a részvényt ("Holnap visszatér a "papa", majd ő felbeszéléseivel helyrehozza az app árfolyamát..."), utána persze írtad hogy Neked is van, de az alap felütés kicsit "farkasozós" volt. De tényleg nem akarok Beléd szállni! (Az "alsó célára" meg vettem :))
Világos, mivel mint mondtam van is részvényem, annyit mondtam hogy örülnék egy sikeres felbeszélésnek és az idei beígért 3 nyolcasnak... én ezt őszintén mondtam, válaszul le lettem megint szarkeverőzve... nem is tudom ezek után mit kaptam volna akkor ha beírnám mondjuk, hogy 620ft-nál van az "alsó céláram" (soha nem fogom beírni, mert ezt az egész technikai hosszútávú célárasdit egy beültetős hülyeségnek tartom) "alsó célár" kifejezéssel gondolom sejted mire utalok...
Egyetértek, de ezen a helyen nem tudom Őt megkérni hogy ne tegyen ilyeneket, csak Téged hogy szerintem az appal foglalkozni kicsit kárörvendve nem biztos hogy betemeti az árkokat. (Amikor odaát kocsmatopikoznak akkor is próbálkozom kérni hogy ezt hagyjuk, de sajnos ahogy ott itt sincs nagy ráhatásom a történtekre)
Én nem aggodok annyira, kerdes hogy intezményi befekteto hajlando e még venni, valoszinu vkik szorják majd, de ezek a papirok eddig is megvoltak.Kis piff puff után megnyugszik majd.Holnap apportálják a papirokat.Én jovore eladom majd, szerintem pár honap alatt megnyugszik, de az is lehet higy vmi intézményi behuzza a tobbseget.Ami biztos hogy a bekerulesi ár alá nem igen mehet, nem azert vettuk hogy minuszba adjuk el
Toka Úr! Arra leszek kíváncsi,hogy mire az mhb részvények eladhatóak lesznek a T+2 után,hol lesz a részvény árfolyam? Vagy már vannak olcsó papírok? Nem vagyok képben ezügyben!
Jó lenne ha ezt házon belül is megvitatná a klónokkal, nem pedig kizárólag minket ócsárolva... mások szarkeverőzését se mi honosítottuk meg annó a fórumban, hogy mást ne mondjak... de persze mi keltjük a feszkót...
Hát pedig 8.-os.A felnöttek mindig 2 ismeretlen bevegetésével probalkoznak.Pedig 1el kell de ha vki rájön mint apuka itt 10 perc alatt akkor konnyu....
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi