Lehet🤣...a sok látnok meg az opust kezdte venni....hu...kész vagyok...ott is ismetki a tortenelem magat..volt egy Ur vmi 700 rol volt benne 130valamennyin vagta ki...2 lakás árát bukott...sajnaltam nagyon...opust 103 is vettem 120 ig...majd nezd vissza ott a forumba🙂....akkor szorakoztam a traktorral...felesegem szorakoztattam vele meg a forumosokat....
Még ez is fizet osztalékot!A ViVeTech igazgatósága februárban az idei évtől érvényes osztalékpolitika elfogadásáról döntött. Ennek értelmében a társaság 2025. május 22-én tartandó közgyűlése elé beterjesztett, az eredményfelhasználásra vonatkozó határozati javaslat szerint a tavalyi 128,8 millió forint nyereségéből törzsrészvényenként kétforintos, összesen mintegy 24,3 millió forint osztalékot fizet.
Minden pénzuket odarakják az ontomester meg alig varja hogy feljojjon a konyv.. aztan a penz elfogy...de o már minuszban is kionti majd a maradékot.Hihetetlen, hogy mi folyik...
Jon a kovetkezo hulyeséguk már hogy mennyi pénz van akkor a cegben most...azt se tudjak hogy s mikent lehet felhasznalni az eredmrnytartalekot...nem vigyaznak majd szorostul borostul megveszi oket a Winges Akko..akko nem lesz gond😇
Én meg most pont a presdzobol figyelem...hm...lehet Otp vegig tsrtozkodik...neki amugy is kis falat...passz mert ott mindenki mast ir...olyan mintha nem is 1 musort neznének.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi