Az otp től félek, mert az öreg rozmár,hucut mint a cirkuszos ló! Elég, ha a számlavezetéssel meg a pénz eszközeimmel levesznek. Jönne egy armagedon lefelezné a részvényeket. Elvből nem veszek bele. Csak buktam rajta mindig.
Kormanyvaltas miatt most nálam nem játszik egyenlőre. Nem tudom megmondani. +10-50% lehet benne befektetoi napig meg csoroghat is. Neres papírok most kockazatosak.
Otp likvid nincs benne kockàzat, kereskedni se kell azt a hozamot hozza mintha kereskednék. Sajnos kormanyvaltasnak áll a zászló félek h jönnek aztán majd fosztogatnak. A csóró 80%-tól nem tudnak elvenni, felső 10.000-től is nehéz.
Igen,tudom. Attól nem félek, kérdés honnan indul. Az ATH t,megcsinálhatja megint. Addig még 3x is meghintáztathatják. Ne értsetek félre nem sajnálom az eladást, mert majd 400 ft tal van lejjebb a papír! Kettő és fél hónap még osztalékig. Az alteot kezdik lejjebb nyomni napok óta. Richterben látok még fantáziát, ha nem érnek össze a papírok!
Tudom igazad van, csak az a baj, hogy a beragadást nem szeretném. 65 ft os deltám van ezt sem akarom olvasztgatni. Vagy ha beesik a nyomda, alteo szó nélkül megveszem inkább őket.
Szuper, nagyon érzed a piacokat. Nyomdát várom kicsit lejjebb, mert osztalék előtt nem várok nagy rallyt. Az alteo dettó, itt várok még olcsóbb papírt. A deltára lehet rászaladtam...de mocorog, lehet kis + al dobni tudom.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi