Sárkány kommentje. Rosszul látod. A klubnak itt vajmi kevés befolyása van. Nyilván részetekről igény az lenne rá! Aztán áruld már el azt a titkot is, hogy: "az app könyvében lévő összes eladási eladási ajánlat is valójában egy klubtagtól származik...." című infót mely hiteles, adatokkal alátámasztható forrásból szerezted, vagy ez is csak ugyanolyan bullshit, mint a chartjaid. Valóban komolyra fordítva a szót: nem minden negatív szcenáriót nevezünk ebben a fórumban "patáns ördögnek", mert ez a fórum ettől intelligensebb, persze nyilván meg sem közelíti a token klub színvonalát 25 liter bor után,...amikor már a magánhangzók és a mássalhangzók leírása is komoly kihívást jelent... Úgyhogy tisztelettel megkérlek újra, hogy vándorolj haza "kenyéradó édes gazdáidhoz"... Ott urazz+szemetelj!
Egyszerűen felhaboríto, hogy Labanc Urrral hogy beszélnek az App-ban.Kulonosen az a sárkàny meg az a highyield vagy ki....micsoda intelligensek..még a 25 liter borommal is foglalkoznak.
Törölt felhasználó2025. 02. 09. 22:00
Amúgy észrevettetek az Appeninnben minden hozzászóló 10/9 Only Appeninnben posztol csak.. mintha más papir nem is létezne nekik… Lehet ezek az aggódó beragadók? Vagy Dodonak kell kinyomoznia kinek ki a klónja… Tele friss regisztrációkkal… zűrös a topic is.
Nagyon zűrös a fickó… többet jár bíróságra, mint amennyit a cégei terveiről beszél. Ha akkora story lenne ez az Appeninn már a sajtóban fényezné… nem pedig magyarázkodna állandóan a bűncselekmények miatt.
Az ilyen embereket qrvára nem a kisbüfiklelke és pénztárcája érdekli .. Most úgy eszembe jutott az Amixa , mekkora vérmes remények voltak új milliárdos tulaj … Azt semmi nagy nulla lett 410 Ft-ős árfolyam…
Törölt felhasználó2025. 02. 09. 21:36
Az a “baj “ , hogy komoly befektetőnél ilyen cég nem fér bele .. Ilyen Dániel a múltjával … Nem pálya …
Törölt felhasználó2025. 02. 09. 21:33
Ott a beragadó :) már elmesélte milyen jó befektetés… elkezd esni rögtön dobni! Mert 5-7 év a kiolvadási idő… azért lehet ilyen frankón felbeszélniük, mert semmi kapcsolattartás nem létezik a cég részéről… se egy stratégia, se semmi… nincs kapaszkodó. Kitudja nem e egy trükk megint ott, hogy maguktól bérelnek irodákat… a cég árfolyamát felnyomja, hogy el tudja adni Dániel… utána kiderül konganak az ürességtől. Úgy is tudja, amit egyik cégben leköltségel megint tovább számláz az appból… a tuti ingatlanokat a saját nagy cégében tartja az Indotekben. Auchant sem ebbe vette meg… szóval lehet meg akar szabadulni tőle, most “eredményt” gyárt
Sajnos nem lehet senki nem akart kölcsönözni értékpapírt nekem, körbe hívtam a bankokat mondták ilyet sz*r spekulatív eszközt magas kockázat miatt nem tartanak.
Szerintem helyesebb, hogy nem ugyanúgy cselekedtek, mint ahogyan annó ők ítélkeztek rólatok... Nem is értem ezt a felhajtást, az appot nem is lehet shortolni, miért olyan nagy baj az ha vannak akik nincsenek jó véleménnyel róla? Náluk már lassan napi 4-5-ször kerül szóba a klub, miközben mi már inkább más papírokban utazunk... lehet hogy a cig sikere szúrja a szemüket
A demokrácia ünnepe.6-9 a zárás, en nem szavaztam, bár vacilláltam rajt, mert Static Úr kezdő részvényeseknek ajánlotta papírját s ezt nem tartom jó ötletnek.
Amúgy pont a csalódottságod pont nem érdekel… te mentél a saját clubbod leírása ellen XD Szóval nekem ne add itt a sértődöttet. A profilképed is egy szekta védjegye!
"Amúgy vicces Appenin club… minden ellenkező gondolat cenzúrázva van," "Én azért szeretem a toka clubot mert itt szabadság van." "Igen, Marika, jól látod.A Toka club a szabadság hangja😇" 🤥 Nyugi, nem jövök ide többet, bármi legyen is a szavazás eredménye. Csalódtam. 😭
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi