Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Miért voltak bohocook?… mert a vak is látta mire megy ki a történet . Nekem indikátorok meg Zsidai sirámai feleslegesek . Csak szimplán évek óta nézem az árfolyamot . Semmi extra .. 😉😂.
Placi82 hétfő, 15:35Na akkor ma az arany egy 100 dollárt igazán felmehetne.. 😀 2 napot megint előre tévedtem. 🍺, és nem az első joslatom.!!! Például ha beírod a keresőbe visszamenőleg 4 évre ebben portfólió fórumban hogy "ketpolusu vilagrend" "akkor 46 bejegyzesbol 43 darab bejegyzés az enyém lesz Placi82 név alatt...!!!!!! . Ez azért komoly dolog.meg ha hülyéskedek is sokszor 😉😉 Figyelj poenkodasaimra, nézz mogejuk, vizsgál meg meg, mit miért mondok, burkoltan 2s pont akkor . Például .mikor azt mondom hogy a "FED már csak fut az esemenyek után" annak komoly súlya van, miért mondtam a napokban 😉🍺
Az implicit hozamkontroll újabb lépése. Az arany ugrik, a dollár szakad. A rövid oldalon eladnak, a hosszún vesznek. A piac pontosan érti, mi történik, nem foglalkozik a hivatalos blablával.
Ezért mondom portfóliót pozíciót menedzselni kell . Nem ugrálni ha hosszabb távra játszunk . Természetesen a napizás meg a Swing más . De ott is ha sűrűn ki-be ugrál az nincs Money . Ha leszúr mélyre veszünk ../ ha semmi nem indokolja /
Magamon tudok csak nevetni ... nem hagyunk hétvégére ... elmentem WC-re addig egy stop beállít ... el is vitték ... és már a szállás árával nagyobb az árfolyam :-) de ne legyünk telhetetlenek :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)