Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nandi kedd, 09:44
Előzmény: #41236  ASR
Nofene... ezek szerint nem csak nekem nem világít még a venni-venni mert a jövő fényes lesz lámpa?
Borisz kedd, 08:07
Előzmény: #41231  keeper
Lehet, hogy csak azt jelenti be, hogy a Hormuzi-szorost holnaptól átnevezik Trump-szorosra.
melosX kedd, 06:54
Előzmény: #41231  keeper
:D
ASR kedd, 00:16
Előzmény: #41235  Placi82
Ebben nincs semmi meglepő vagy új. Ha a probléma megoldhatatlan, akkor időt kell nyerni. Ez a Fed valós mandátuma. Könnyen kitermelhető olajat, rezet vagy élhető bioszférát nem tudnak nyomtatni, csak pénzt.
ASR kedd, 00:11
Előzmény: #41233  Placi82
Nem tudom, mennyi lesz az árfolyam, és nem is foglalkozom a kérdéssel. Egyszerűen csak azt figyelem, mikor vált zöldre a lámpa. Hogy ez csendesen vagy kataklizmaszerűen következik-e be, az ebből a szempontból másodlagos. Az egyetlen pont, ahol valóban mérlegelek, az a nettó pozíció.
Azt sem tudom, mikor törik a rendszer - vagy törik-e egyáltalán - de azt pontosan látom, ha bekerül a reális forgatókönyvek közé. Kivétel persze, ha a törés extrém gyors.
Placi82 kedd, 00:02
Előzmény: #41232  ASR
Még valami. Tévedsz !!!!!!mert igenis van összeesküvés .sajnálatos ha nem látod!!!! Hosszú hosszú évek óta megy időhúzás a szőnyeg alá sopres.Azaz az extend and pretend. Fed színjátékot  játszik  egy évtizede  alsó hangon, na ez az osszeskuves elemelet.. És meg sokáig játszhatja.......
Placi82 hétfő, 23:55
Egyházi orgona finomsággal adagolják a likviditást. FF topickban a többség még a QT hiszemben van és nem tunt fel az NDX 30%os menetelése közben  és folyamatosan lefelé huzigata az NDX /SPvonalakat rövid- középtávon, sőt hosszútávon is  . 
És nem ma kezdte az illető  . Szóval?? .Mi a harsona időpontja ?mi lesz a jel  mi lesz az időpont ?
Az idő a legfontosabb !!!
Placi82 hétfő, 23:49
Előzmény: #41232  ASR
Mi a rövidtávu,mi   hosszútávú és mi a középtávú. Struktúra? Na???
Mert az idő a legfontosabb tényező..
Már a strukturális végkifejlet váltása már lassan 10 éve várat magára és lehet még 10 év......is akar
Szóval a legfontosabb kérdés a modellben az időpontod a struktúra váltásra 
Burry is anno eltalalta  strukturalisan és végig igaza volt de 2 hónappal tovább húzza Bern Sterns akkor orbitális adossagal bukik.
Ergo, hol a váltó pont az idősikon????
Péter Schiff vagy 10 éve várja , Burry évek óta , P. Zoli dettó ...
Akkor te honnan tudod , hogy a következő kitörés 4500 után 5600 lesz vagy 3600? 
Tudom tudom majd a likviditási esemény .  De már volt par....De az már olyan finoman van hangolva hogy pár "tisztán látó", mint te vagy én se vesszük már lassan  észre ......
Lassan melegszik allattunk a víz és nehéz eldönteni hogy ez jakkuzi vagy már főznek.!      Már annyiszor kiáltották a  farkast hogy már én se hiszek ..
ASR hétfő, 23:22
Előzmény: #41194  Placi82
Az adósságok visszafizetésének egyszerűen nincs meg a fizikai fedezete. Nem lesz hozzá elég nettó energia, és sok egyéb sem... Most épp fuldoklik egy kicsit a gazdaság a depresszióban, de aztán kénytelenek lesznek újra betolni a zsetonokat és hígítani, különben a deflációs spirál az egész kártyavárat lebontja a földig. Ez a rendszer nem javítható és nem reformálható.
A modellem  - ami alapvetően makrót használ - január óta eladást jelez az aranyra. Nincs mögötte semmilyen összeesküvés, legfeljebb D.T. szokásos tőzsdei haknija zavar be időnként.
keeper hétfő, 22:46
Előzmény: #41208  Placi82

USA off Germany off (London) England off France off stb...
randomly hétfő, 22:42
Előzmény: #41228  Placi82
Ha eddig sikerült a Gránit-ot elkerülni messziről, akkor ezután csak sikerül. :-) Erste EUR van, és HUF és USD, de gondolom USD az nagyon nem játszik Prágában ... de nem vagyok világutazó.
Placi82 hétfő, 22:16
Előzmény: #41227  randomly
Granitos eur bankkártya :)
randomly hétfő, 22:11
OFF Prágában mivel éri meg jobban fizetni EUR vagy HUF? Erste-s vagyok.
Nandi hétfő, 22:04
Előzmény: #41224  Bpali2
Nem ugyanarról beszélünk. Más az időtáv. Én nem zárom ki, hogy 1 év múlva 5K legyen az arany.
Azt mondom jelenleg szó sincs arról, hogy arrafele menetelne. A jelenlegi kérdés láttuk e már az alját. 
Amugy hajszállal 4K fölé tették zárásra. Oda manipulálják ahova akarják. Vicc lett ez is. :-)
Legyen holnap 4,1K felett. A pakliban benne van.
Bpali2 hétfő, 22:00
Ha holnap 4100 akkor meg nincs miről beszélni 👀😂
Bpali2 hétfő, 21:59
Előzmény: #41222  Nandi
Csak nehogy hülyén halj meg . Mert ha durván egy év múlva 5 K lesz ..Én mindent elkövettem de nem fogtad fel😂. 
Bpali2 hétfő, 21:57
Előzmény: #41218  Placi82
Ezt mondom én is . A nagyok leépítették már rég. A kicsik hamar beremegnek már rég kiszorták , most újra szórják a visszavetteket . A nagyok meg dilemmában vannak hogyha a sárgafejű szar sokat kavarja a fekáliát jó lesz inkább az arany..
Nandi hétfő, 21:55
Előzmény: #41219  Placi82
4550 óta mondom nem értem miért kellene emelkedni az aranynak. Semmilyen körülmény nem támogatta. De csak jöttek itt a mindenféle vietnámi  támaszvonalak meg nem értem az összefüggéseket tanulnom kellene meg mekkora hülyeség 4K alatti ár. Aztán 4K alatt vagyunk.Hát kb ugyanakkora, mint KEDVEZŐTLEN forgatókönyv esetén a 3400-3500 zóna.Ettől a jegybanki vásárlások sem tartják vissza.
Reméljük a 3920 körüli szint megtartja.  4,2K alatt nincs miről beszélgetni. 
Cucc nélkül. :-)
melosX hétfő, 21:54
http://www.arany-arfolyam.hu/
na ez a matek   nem ez az ertekpapirisitott

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek