Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez az írás nem elemzés, hanem intellektuális terrorizmus. Olyasmi, mint a lekváros babfőzelék mákkal a gasztronómiában. Nem maga a tipp fájdalmas, hanem a mészárlás, amivel levezették.
Trendvonal Invest, fb - ezen ledöbbente, Érdemes az aranyra egyfajta átfogó biztosítási kötvényként tekinteni, amely a teljes pénzügyi rendszert védi.Ennek értéke egyenlő a biztosított összeg – vagyis az összes globális részvény, kötvény és készpénz –, valamint a biztosítási díj rátájának szorzatával.Ez a díjráta valójában a piac vagyonelkobzástól való félelmét tükrözi.Legyen szó a pénz elértéktelenedéséről, egy esetleges államcsődről vagy a bankrendszer összeomlásáról. Minél nagyobb a pánik a piacokon, annál magasabbra szökik az arany prémiuma.Bár 1971 óta ez a ráta átlagosan 5 százalék körül mozog, a befektetői félelem hatására drasztikus kilengésekre képes.Az 1970-es évek inflációs sokkja idején elérte a 20 százalékot, a 2008-as pénzügyi válság után pedig bőven 10 százalék fölé ugrott.A közelmúltban ismét átlépte a 10 százalékos küszöböt, amit a Trump lehetséges visszatérésével kapcsolatos félelmek, valamint a jegybankok dollár iránti aggodalmai fűtöttek.Most azonban, hogy a félelem kezd alábbhagyni, a prémium is visszatér az 5 százalékos történelmi átlagához, ahogyan az eddig minden extrém piaci helyzet után történt.Ahhoz viszont, hogy ez a korrekció végbemenjen, az aranynak további 35 százalékkal kell alulteljesítenie a hagyományos pénzügyi eszközöket.
Nem találom a hírt kivéve a munkaügyi tárgyalási folyamat lezárultát. De szerintem annak nem lehet ekkora hatása az árfolyamra. Nem lehet short covering? Ugyanis a forgalom nem nagy
-Private Banking friss:-Ezüst.Kis korrekció indult felfele, de a struktúra váltás még messze, egy magasabb swing tetőpont kellene a változás megindulásához, de ehhez fel kellene menjen a 70 környékére. A csökkenő trend még él, a 62,5 alatt az 50-es szint is képben lehet. A piros csökkenő trendvonal törése nélkül nem valószínű, hogy meghatározó változás jöhetne. Ellenállások: 75; 81,25; 87,5; 93,75;100; 106,25. Támaszok: 56,25; 53,13; 50.
Hozamgörbe kicsavarodott!! Almoskonyvek szerint nem jelent jót. De szerintem most nem a szokásos forgatókönyv lesz..... Hagyományos pénzügyi rendszerek és gazdasági törvények kora lejárt..
Szépen visszaütötték. Sok hűhó semmiért. Igazából nem sérült az irány egyelőre. A WGC mai hírlevelében az alapszcenárió idénre 3900-4200. Bear 3500-3900. Bull 4200-5000.
Ok, ez most neked pont. Kérdés zárásig mi marad meg belőle... Eddig igazából zörej a csúszdán. Kis lélekemelő a héjáknak: JUST IN: 🇺🇸 Fed Chair Kevin Warsh says "prices are too high."
Az értékekkel nagyjáből egyetértek(4100, 60-61). A kereskeési platformom szerint ezek az értékek a Bollinger közepe , fölötte kellene zárni egy vagy kettő egészséges nappal amit akár visszatesztelhet is csak ne essen alá , mert akkor a csuszda tovább fog működni. Kell a vételi erő az emelkedéshez ezen a szinten- a " népi" megfigyelésem szerint.
Ja 4100 illetve minimum 60 de inkább 61 körül kellene zárni hogy életre keljenek a kong remények . Látod Nándor sokat megtanulhatsz , de a rutin 😂. Feltépték … az egy másik történet hogy meddig marad itt . Jelentős shortállomány lehet benne még . Egyenlőre csak a napizók csinálják a fesztivált .. Bízzunk benne hogy megtartjuk záróig és Ázsia valószínűleg még feljebb húzza reggel.. / tipp/😳
A letört támasznál fejbe csapták, meglátjuk reggelig visszaverik e. Mindenesetre a napos RSI divergencia nem rossz jel. A trendvonalig lehet esély ha vissza tud menni a letört támasz fölé. Utána meglátjuk.
máj 13-14 . 90 körül volt egy lokális csúcs , ezen a szinten nem tudott konszolidálodni az árfolyam mert nagyon tulvett volt az MACD ( + 250). Helyette egy lefele tartó csatornában csúszot le 56-ig az MACD itt -250. Mindez a kereskedési platformom szerinti mankok- a 75 is csak akkor igaz , ha bekövetkezik.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)