Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ennek ellenére esett 4550-->4340-->4260. Azért ez már nem egy kis esés, pláne, hogy nem 4550-ről indult. Most úgy tűnik megnyugvás lesz 4260 körül, kérdsé meddig. de hát így tűnt az előző szinteken is.
Erre írtam ASR nek hogy szetvakt a reál gazdaság és a papír gazdaság. Szétnyílt az olló strukturálisan. Hogy minek kellene történnie már évek óta és hogy mi történik a szemünk előtt tőzsden, és valójában az két külön fogalom.
Tévedsz!!! Már ez se úgy van pont az AI miatt.... Az algoritmikus és nagyfrekvenciás kereskedési robotok nemhogy figyelik a geopolitikai híreket, de az iráni háborúhoz hasonló konfliktusok esetén ők reagálnak a leggyorsabban ezredmásodpercek alatt, jóval azelőtt, hogy mia kis kereskedők egyáltalán elolvasnák a szalagcímeket. Szóval nem a levegőbe beszélek mikor a aTA másodlagos és a geopolitika az első. Ezt már másfél éve minden tőzsdei fórumon elmondtam. Csak nem hiszik el a népek.
Nekem csak szomorú. 2023 eleje óta nem vok mínuszba. De ezt a bulit nem így képzeletem el. . Hatalmas virtuális profit ment el a picsaba. Nincs tőkeátétetel, se hitelem. Csak tisztán. Engem nem áráznak ki. De szar látni..... Hagyjuk TA t. TACO nem lett. Ez a baj. És most már Iraniak igen bátrak lettek.
Semmi bajom ha 10 év alatt 100 szoröozik az arany például, azaz 100.000 dollár es most csak 60.000 rá esik le🤣 . De 10 év alatt úgy verik el az aranyat mint a magyar focistakat..... És csak 3szororztak és úgy esik mint a BTC, de nezhetjuk a tech szektort a Big 7 et vagy a többit.
Most lőttek le Iraniak egy USA helikoptert, legközelebb egy hadihajo lesz. Vagy szetkurjak aSzaudi vorostengeri vezetékeket az Iraniak .... Utána nezegessuk a TAt. Felesleges..... Ugye?
Tudod mit mond erre a BTC dologra egy profi .. ? Na igen csak közben hányszor adta vette gipsz Jakab…… Mert ha megnézed azok járnak jól akik hosszúra játszanak .
Az AI-jal a viszonyom olyan, mint egy gyerekkel. Tegnap lusta voltam, megkértem, segítsen (és ugye ahol dolgozom, ott is mondják, hogy csak bátran használjuk, hát bátor voltam). Segített, de sz@rul, ez viszonylag hamar kiderült, aztán letoltam, hogy most már tényleg segítsen, s lőn csoda, másodjára sikerúlt neki.
Megmondtam Pali vagy vagy lesz vagy TACO vagy zuhanás, de akkor margin call effekt miatt mi jobban szopunk mint a ki BTC vett. Vagy Nvidia. Itt TACO nincs a cion lobbi miatt. Mély megdobbenesemre. Hagyja a vasztoit a fehér magot lestivatnia felidis választások előtt?? Mennyire van fogva hogy nem TACO ott már április elején. Csak a hülye nem latja hogy ez egy patt helyzet, bár inkább sakk matt az Iráni szituáció. A masík az ami most van esnek az indexek és dől a sok papír arany, margin call effektusban..... Itt van a szemed ott. Plusz az Iráni háború a bús picsaba küldte el a kamat csökkentés lehetőségét........ Szóval ahogy mondtam 2 scenario van. Hagyjuk. TA t és minden mást...... Fogják Trump tokeit ennyire????? No1!!!! tevedesem a tőzsden 16 év alatt, aprilis óta várom a TACOt. De nem jött.......
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)