Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Pipacs20 kedd, 07:56
Előzmény: #39241  randomly
Akkor eddig jó -> 32,14. Én nem kockáztattam meg a mai napot, sajnos 32 körül volt az átlagom, túl hamar belevettem az esésbe, így kis pluszban 32,2-en kistoppolódtam. Inkább a biztos kis plusz, mint a várakozás, ha már nem volt túl jó a vételi időzítésem.
MrSomm kedd, 05:38
Meg mindig varom, hogy akkor most mi van a Comex-en? Mar nem erdekuk hirtelen, hogy leverjek az arakat, hogy lecsokkentettek a margin-t 18% -> 15%-ra?
Szerintem egyszeruen megszunt a retail es kriptosok altal gerjesztett eszement kereslet. Nagyon bizom benne, hogy most itt megmarad 70-90$ kozott az arany, mert akkor jonnie kell hamarosan egy ujabb banyasz atertekelodesnek.
MrSomm kedd, 05:35
En nem tudom te milyen szamokat nezel, de valami nem oke. A tegnapi ezust keszletek:
79M oz ~ 2200 tonna
261 M oz ~ 7400 tonna
Placi82 hétfő, 22:50
Előzmény: #39256  Placi82
Jó az ezustnel kelet egy kis fizikai delivery promelmatika.... De csak nem jön el az se 🤣
Placi82 hétfő, 22:45
Ezüstöt már nem is nézem. Csend és hullaszag. Arany detto nem is feszes a piac. Esz megáll komolyan
COMEX raktárkészlet
Registered (leszállítható) 16.7 millió uncia
Eligible:20–21 millió uncia
Összes arany a COMEX raktárakban: ~ 37–38 millió uncia
Oszt szevasz....  
Kína szívjon már le gyorsan vagy 100 tonnát az Registered 500 tonna bol. 
Most kellene..... De ehhh
MrSomm hétfő, 20:39
Előzmény: #39251  Placi82
Akkor megiscsak megsertodtel… oke. 
MrSomm hétfő, 20:32
Előzmény: #39248  Placi82
En 1$ olaj emelkedesre 6-8 cent benzin emelkedest hallottam. Hasonlo, de megsem
Placi82 hétfő, 20:08
Előzmény: #39252  Placi82
igen, nagyon is lehet, hogy a háborús narratíva most elterelésként is működikmert közben a piac újra a dollárnak kedvező olajinflációs rendszert áraz
Erre gondoltál?.
Placi82 hétfő, 20:05
Előzmény: #39249  Bpali2
Mire érted ezt,? mert 2 gondolat fordult meg a fejemben , de lehet Te egy  harmadikra gondoltál...:)
Placi82 hétfő, 19:22
Előzmény: #39250  Bpali2
2 hete írtam róla. Pont mrnsommak. Akivel többet szóba se állok. 
Bocs észrevétel....a "fekete szikla" ügy 
Te merned
1 éve írtam itt a" shadow bankig" rol is a fórumon .írd be a keresőmotorba. Hányszor dobja ki.a nevem? 5 szor biztos 😉
Te venned az aranyat eladnád vagy tartanad Pali battyám? 
Buy te dip. Vagy menekülés?
Bpali2 hétfő, 19:17
Előzmény: #39249  Bpali2
Ami viszont úgy elsikkad mondenkinél és valóban aggasztó  a pl a Black Rock  balhé . ..
Bpali2 hétfő, 19:12
Előzmény: #39246  Placi82
Milyen okosan ki van találva . Mindenki Iránra figyel , közben a nagyok rekord gyorsan építik le a papír aranyukat . Tökéletes elterelés a “ petro dollár “ reneszánsza . 
Placi82 hétfő, 19:07
Előzmény: #39245  randomly
Ja és tévedsz picit. Javíthatják?Anno picit olaj szektorban utaztam . 1%olaj  hiány az 6-8%dragulast okoz  . 😉
Bpali2 hétfő, 19:05
.  A nagy alapok már vették szépen jó ideje az sp500  vagy akár BUX shortokat . A kicsik meg az esést . Aztán ha mákunk van és az a verzió jön be , hogy egész egyszerűen most / még / nem engedhetnek meg egy összeomlást akkor oké  lehet persze a hígítás is Az arany ezüstnél először a marginemelésekkel vették el a spekullatív tőke kedvét , majd most ahogy olvastam a nagyok szépen csendben  építik le a portfóliójukból a papír arany jelentős részét . Az olajba olajiparba mentek át . A spekatőke meg azok is akik “ biztonságra “ törekedtek . Olvastam , hogy Trumpnak volt valami ötlete a határidős piacokkal kapcsolatban mire megfenyegették .. hm.. szóval az olajspekuláció egy bizonyos rétegnél mehet . Az ezüst arany tartás szerintem maradhat .. most nem ez van fókuszban.. De… szerintem hamarabb fog lemenni az olajspekuláció mint sokan várnák . Illetve a dxy középtávon vissza kellene korrigálnia . Ami középtávon ezüst arany rallyt hozhat Én most nagyjából lefedeztem a veszélyesebbnek ítélt pozícióimat  . / részvényeknél/.. meglátjuk
Placi82 hétfő, 19:04
Előzmény: #39245  randomly
Tegye fel a kezét aki vásárol arany ezüst szektorból dipet?
Én nem ...én már elmisbadtamnegy kicsit .
Én most latom.a hatalmuk nagyságát.
Az olaj az a világ legfontosabb jószága.
És nézzétek meg kiesett bruttó 22%napi felhasználás ,nettó kb 16% és semmi pánik. Az már 4 leg csodalotosabb olajos részvények az második iráni háborús naptól ment 8%?????? Lopikula
Arany pedig olyan jószág ami sokkal jobban lemanipulalhato derrivativ ugyleteken kersztul. Ezüst sajnos dettó 
Ha baj van mindig ezt adjak el. Az arany ezust etf 
Sose a tulfujt -200PE rataju Tech céges portfóliót , azt sose .....🤣🤣
Mert az dollárba van jegyezve . 
Az aranyat veszel akkor dollártrendszerboo vonulsz ki!!!!!!
Stimmt?
Én már azt várom hogy mikor lesz arany beszolgatatasi kötelezettség mint a 30 as években usaban . Szabott áron .😉
Szanaszét erőszakolt és manipulált a összes  piac, és szektor ...commodity A legjobban azon belül az arany és az olaj . Ezek lefelé ..
Tech, NDX  meg felfelé 
A kötvénypiac meg főleg!!!!!!
randomly hétfő, 18:35
Előzmény: #39244  Placi82
1% kiesés 4% áremelkedés ... és ha az eléri a fájdalom küszöt akkor elkezdünk kevesebbett fogyasztani. $200-ért már azért egy páran felszállnak a 4-6-osra ... és aki ezekből az emberekből éltek azok már arra sem ... így beáll egy egyensúly ... itt kb. azon megy a játék hogy az aranyból és ezüstből meddig tudjuk megvenni az dipet ... Én már abbahagytam a vásárlást ... ha ez volt az alja ám legyen. Nincs igazán védeni való pozicióm ... vagyis OTP-ből sikerült 3x de van ami már 4x és egy 4,78x összeszedni ... de a nagy többség 2x alatti a tőkeáttétel, azokat talán nem bukom el. 
Placi82 hétfő, 18:03
Na hali. Ki voltam tiltva jó sok napra, mert mrsommnak egy olyan analogiat, hasonlatot használtam "Hogy eszi mint disznó a moslekot" mármint a globalista  neoliberális  mainstream médiára gondoltam. 
Ez csak egy hasonlat volt. Nem sértés 
Azért az "Orbán takarodj" topikba is el mehetnénk a modik mert ott tényleg durva személyeskedés, sőt becsulet sértés megy az ellenvelemenyt formalokkal szembe . Aki nem. Hiszi nézzen be oda., 
😉
Orosz ukrán topikban is az ment sokáig. 
Csak a libsi bolsi volt impexes, belugyes most neolibsi továbbá  mostani pitiáner  fizetett Z parti  propagandistaknak azok személyeskednek nap mint nap.... . 
Na de mindegy... 
Szarul állunk arany és ezüst fronton Bpali uram. Ha az arany letori 4950 et akkor szevasz. Hasonlonazbezustnelnis. 
Mindezt komoly fizikai kereslet él de a derivativakkal erosebbek. 
A papír arany /ezüst erősebb mint valóság. 1:100hoz aránynal nem csoda.
Na most Trump is megtanulja egy életre hogy a kazatokanl nem hiszünk, megettette Bibi hogy itt egy könnyű győzelem lesz Iranban 1 hét alatt vége, és glóriat kap és hős lesz. 
Közben pedig csak a New York-London  Telaviv tengely, belwrantotta egy olyan sardagaszto háborúba ahol leszopja magát. Irán nem hagyja magát. Mert nem Irak. 
Történelmileg más nép. 
Síitaknahogy az első nap mondtam a 90 milliós többségét alkotják ellentétben Irakkal ahol a Szunita picinkisrbbseg  Szaddam on keresztül uralkodott a Síita többségben 
Na mondjuk az is mwgwrne egy. Iset hogy történelmileg kivesezzuk hogy ugrasztottak össze anno őket Kissingerék. Hagy írtsak egymást a gojok. 
Senkibse akarja újra a Sahot, és Irán nem adja meg magatm Azon csodálkozom hogy az arany  szektor esik mint a kő? az olaj szektor  cégek meg ment  átlag kb vagy 8%ot,? míg a wti és a brent az 100 dollárt is életre. Csodálkozom hogy csak annyit. Derivativ piac trukkjeinek  százait mutatják be, avval hogyha kiesik durván világ fogyasztása ak  15 %a  az olajnak akkor hogy nem ugrik 200$ rá az olaj 🤣🤣🤣most élesbe láthatjuk a szénné erőszakolt  manipulált piacot. 
Szegény Trump ebből már TACO val se mászik ki. Kellett neki a Kazarokkal boltolni....mindig ez a vége... 
Hat Irán már megegyezett az 5%urandusitasrol, be is engedte volna az elllenoroket  és úgy mentek ház minden oké, és 2 nap múlva mégis lebombazak fel Teherant. 
Tipikus mentalitás. Üzlet közben, átbasznak. 
Mondjuk  ezt Trump is  már megbanta  mint a kutya amelyik 9 et kolykezett..... 
randomly hétfő, 17:47
real 32,03 ... csak nem certifikátot kellett volna ... már nyugodtabban aludnák ... 
randomly hétfő, 17:25
Kicsit olvasgatva ugyan az lemez van felakadva kattog egyhelyben ... Uni leveri az árat majd arra az árra rálicitál 4%-ot és a COM nem fogadja el ... go to elsősor. 32,17€ a vételi most ... talán maradunk így reggelig, vagyis remélem. még 6 perc a zárásig. .. vagy lehet ez fut az USA-ban is ... nem emlékszem https://live.deutsche-boerse.com/equity/commerzbank-ag?mic=XFRA -> News
randomly hétfő, 17:08
Előzmény: #39240  Pipacs20
nekem az van a fejemben ezek a afelvásrálási hírek már többször volt, és nem tartott csak pár napig az árfolyam, utána újra le. Megmaradt nem vitték el kerek 32-re raktam a stoppot.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek