Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem mondom hogy nem lehet. Gigászi erők . Nyugat és Kelet harcát látjuk.ki nyer ? Szerintem Kelet vagy más néven Globális Dél . De nem tudhatom.... Globális Dél arany ezüst mennybe megy. Nyugat fiát valutát preferálja lásd dollár. Amiből annyit nyomtat amennyit akar......és szabályozza A dollár az ő pénzük, de mi problémánk. Arany decentralizált ezüst is .... Például USA MBS ek meg egy kalap szart se érnek , szerintem .
UNIT elszámolási egység alapja lesz. Meglatod! Nem nem összeskuves elméletem. Vagy ha annak is neveznék néhányan, akkor ők higyjek el ez is be fog következni. Ahogy a többi is bekovetkezett. A UNIT nem CBDC jellegű, azaz nem dollár vagy euró az alapja. Ez is megerene egy misét oldalakat lehetne erről is írni. És még mennyi mindenről. Már figyelem pár hónapja a azt amit a portfólió most sikeresen lehozott.... :), csak pont a lényeg hiányzik belőle, a cui prodest...... 😉
De számít !,nekem erőt ad,hogy igazam van. A nyereség,és profit az másodlagos . És azért van igazam, mert nincs elég és megfelelő minőségű fedezet most. Ezért van az ami most a szemetek előtt zajlik. De ez is egy regény lenne, becsszó majd kifejtem az ok okozatot, és az én viziom szerint
Ja olajat ne piszkaljatok. Azt nem tudom megmondani hogy meddig karistol 55-70 $ kozott hol leesik hol felmregy kicsit,nekem kiszámíthatatlan. De majd azt becsuletszavamra elore szólok, amikor 72 ről 130$ fog robbanni fundamentalis alapon mint az ezüst lineárisan.... De az még sok hónap. Ezt is bepotyogom majd mi lesz az ok és okozat..
Engem nem motivál az, hogy "kinek lesz igaza", csupán pontosítottam, hogy jobb következtetések születhessenek. A kozmetika is problémát jelez, csak másik vetületben.
Hallgassok bpalira. Bpali is megérzi a budoset, előre ha esik , ahogy elfigyeltem .... Én meg ahogy 2 hete is írtam hold position mindenben . Most én vagyok gyerekektől elkapott g.ci szar nathaban . Nem fogok írni, sokat , hoolnap újra . Bárkinek kérdés van válaszolok De holnap . Amúgy a 1)Fizikai arany jó 2)Utána a value termelő alacsony reszveny AISC részvény a jó , főleg ha földrajzilag diverzifikalat. Általában a AISC 1800 alatt legyen az a jó. 3) ETC 4) ik. Az ezüst mert ipari fem es kincskezo is egyszerre .De recesszioban jobban zuhanhat mint az arany olyan 3 szoros szorzóval fog. De ha szól a zene akkor bulizatok, addig, ja a a silver leasing rate 6.5 százalék, ami még jó .. Ami még mindig magas. Igaz nem 36%mint október 9 én.:)) Amikor bertonbbant az ezüst orulet , a fizikai és a papír ezüst anomalia okán ......... Hajra fiúk. Majd jövök ...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)