Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szia stac! Köszönöm a választ, keresem Beze-t és este írok. Sajnálom a longodat, szép kis kasza lehetett volna. Én egyelőre kivárok a long nyitásokkal. Jelenleg marginális pozim van Dax és CBK long még korábbról. Egyelőre minimális bukóban.
Lol, ha még úgy gondolod, hogy szeretnél beszélni, akkor Beze tudja az email címemet és itt most felhatalmazom rá, hogy megadja neked a Discordon keresztül
Én még döntés képtelen vagyok a BUX, se nem vettem se nem adtam. De mi újság DAX-al, Úgy volt hogy ma reggel veszek de elfeledtem .. .az NG -t néztem ... most meg úgy látszik hogy ez DAX még megy lejjebb. De legalább nem réssel le van.
Azóta már több mint 1200 pont mínusz. Otp ha még 500-at esik és mellé csap még valaki a MOL, Matáv, Rics trióból, akkor még egy 1000-es lejöhet simán gyorsan.
Pont ez. meg közben vettem volna a másik longból biztonság kedvéért, de helyette shortot vettem véletlenül. Az aljon... ( K&H egy ideje nem ír ki semmit a papírokhoz, méfg ISIN-t se! Nem látom, hogy TL enyi vagy annyi) szóval melléütöttem. gondolhatod mi volt utána, amikor az aljró elindult. A vége háromszoros pozi mennyiség lett, de valahogy kihoztam nullára. De mindent el kellett adnom. Ámokfutás volt, nagyon elrontottam, be kell vallanom.
Elvileg egy ilyen USA nap tuti kiütést okozna holnap .. Ha csak a piac nem kezd úgy teagálni mint tavaly év elején . Szóval az elgondolás jó , de talán kicsit korai …
a TL160-ban ma nem igazán volt kockázat, mert maximum 10-20%-os bukó kockázata mellett, "szinte korlátlan" nyereséggel kecsegtetett - nálam ez azt jelenti, hogy a tőkém 5%-os részén realizálhatok egy 20%-os bukót, ami a teljes tőkémre vetítve 1%-os veszteséget jelent - viszont egy 10%-os DAX emelkedés a betett pénz 4x-sét jelenti profitban, ami a teljes tőkére vetítve 20%-os hozamot jelent - és mindez csak egy eszköz miatt, amibe a tőkém mindössze 5%-át tettem nincs Discordom, de nyugodtan kérdezz itt
ha olyat kérdezel, akkor úgyis válaszolok - ha meg amolyat, akkor úgysem
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)