Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Te ugyanazt nézed be mint a 4 IG-sek .. Ott nem nagy kaland 4-500 Ft-os napi ingadozás , itt meg 1 euró ..👀 . Kicsit túl spekulálód a történetet . USA- t várták mi lesz . Magát a CBK-t beárazták , enyhe optimizmust vélek felfedezni ; csak ugye elég nagy gyomrot kapott . A jelentés el is döntheti hogy 24 vagy 44…
Ezüst short 2/3-a nálam is zárva, de 20% long is eladva. Persze nem vettem helyette semmit, így egyenlőre minimális bukó a Real Futures $48 mellett ... CBK az elment mind stoppal, aztán felhúzták nem vettem vissza, drágábban. Gondolom pár ilyen remegő kezűt kiszedtek ... https://ibb.co/rKp0jb6g
Én megvárom a jelentésre adott piaci reakciót. Választhatnám azt is , hogy spekulálok az egyik irányra ; de azt most nincs időm átgondolni. Viszont a daxra jellemző , hogy amint jött a “ hír “ résszel nyit azt le is maradok egy bizonyos haszonról. De inkább várok .
Annyira figyeltem a CBK-t hogy ebéd alatt kistoppoltak ... az ezüst short az még, sőt 47,7-nél adtam is el belőle ... igaz nem olvasgattam még híreket, de nem érzem hogy innen ma holnap felfelé mennénk, kiderül.
CBK kezd érdekes lenni, érdemes figyelni rá! A rés még mindig fontos szint a visszaemelkedésben, de lehet belőle egy füles is, vagy zászló felfelé.... ~50🐧. Egyelőre csak matekos adat, még ugyan úgy lefelé is folytathatja! Kérdés hogy melyik oldal szintjeit töri.
A gáz certit lejjebb tettem .Féltem hogy kiütlek TL99 ből . TL 103 ba mentem majd mikor megindult kiszálltam .. Szóval hasznom az lett . De elfáradtam túl paráztam nem vittem végig ; pedig fényesen bejött az elképzelésem.. 4,32 most …, Így össze raktam magamnak egy nyugdíjas BÉTes portfóliót amire rá se kell nézni : MOL, OTP, 4IG, Rába Dunahousa , Vertikál, Zwack , Delta .. szépen hozott .. jó dolog úgy hosszúra beülni 😂, hogy közbe 3- szór tudod lentebb visszavenni / Rába ,4IG/ .. Az érdekes , hogy szép pénzt kerestem a Rábán . Ledolgozza a Commerz bukómat . A gáz kicsit fáj hogy előbb adtam - de elfáradtam fizikálisan .. Most jelenleg figyelem az ezüstöt 👀.. A CBK jelentést megvárom mindenképp . Ki lettem tiltva . Tudtam hogy jelenteni fognak a moderátornak de nem érdekelt . Az igazat le kellett írni , hogy gyakorlatilag ki bármolta szét a fórumot . Gondolkodtam januárig vissza se nézek . Ahogy Ff írta , jó volt pihenni . Aztán olvastam hogy elkezdtek páran hiányolni, ezért jöttem vissza ! Aztán letettem a névjegyet pár tippel újra 😂😂😂. Viszont a lényeg : megéri energiát , tanuló pénzt veszíteni komolyabb piacokon ; mert utána egy BÉT-én meg se rezzensz semmire …
Futures lehagyta a $47-et, és az USA részvény tovább esik ... vajon mennyi margin call lesz kifizetve ezüst eladásból reggelig .. nem várom meg fordulatot. :-) jó éjt!
USA az még jobban a hírek piaca ... van amin +54%-om van de van -41% is ... most épp 5% van összességében ... jobb lenne ha index-et vettem volna ... :-) De az idő nekem dolgozik tudom :-)
Én az ilyenekben nagyon ritkán hibázom. Rába , 4IG , Épduferr , VertikálMega felhuzázok. De kicsit komolyabb piacokra akartam menni . Ezért egy időre kiszálltam ezekből a játékokból. Tanulni akartam komolyabb piacokon mielőtt kimennék az USAba .. De őszinte leszek elfáradtam. Sok volt a munka nem tudtam már normálisan odafigyelni . Napi 5-10 perc alatt certifikátos döntéseket hozni … Te ismered ezt az érzést . Ezüstöt jól kerestem . CBK belefáradtam. Akkotól én nem aggódom . Mikor kellett kiléptem most meg lassan visszalépek ..
Igen, a GoogleGemini-vel csacsogva abba maradtunk hogy $45,5-nél mindenképpen zárjak. Megbízás Típusa Cél Ár (Példa) Döntés Logika Take Profit (TP) approx $45.50$A maximális esésre spekulálva zár, mielőtt az erős támasz visszafordítaná az árat.
Stop-Loss (SL) approx November 4-i záróár Védi a már elért profitot. Ha a piac megfordul, a pozíció automatikusan profitban zár.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)