Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Üdv! Volt EBSILVTS031 certim.. nem adtam el maradványértéken és már lezárták a kereskedést 09.29.-én Ilyenkor jóvá írják majd egyszer, van valami teendő, vagy bukó a stori? Köszi előre is!
Ezüst meg csinált egy leszúrást..👀😂. Mintha mi se történt volna visszavették.., kól gondoltam kevés volt a 2 dolcsi komolyabb következtetések kijelentéséhez .. De azért a tegnapi nap megmutatta mire lehet számítani ha egyszer indul..
Gondold át. A 3-as hullám sohasem a legrövidebb hullám. Kisebb korrekció talán benne van a pakliban. A mostani helyzet se igazán, támogatja az elgondolást!
Arany menni fog amíg Trump van hatalmon, hiszen imád mindent ami aranyszínű Akkor ha valami véletlenül nem aranyszínű, vesz egy kis aranyat és lefújja vele Örök kereslet Meglássátok a White House is Gold House lesz 2028-ra :D A 10000 dolláros aranyár meg biztos lesz úgy
Az arany longosokat nem szeretném megijeszteni, de az én megállapításom szerint ma elérte az Elliott 3-as pontját, ami után lefelé viszi egy ideig az árfolyamot. Persze kisebb felugrások lehetnek, de nem megy 3899,27 fölé. A csökkenést 3792,75 vagy a 3707,65 fogja meg. Jó lenne, ha ff mester lektorálná a vázlatot. A kép alsó felében található burda szabásminta csak miattam van ott, azt kérem fegyelmen kívül hagyni. https://ibb.co/Lhc2rF6f
Sokan visszavették .. Én a magam részéről holnap amcsik idejére 45 USD környékére vártam volna . Megvolt az / utolsó?/hirtelen felrántás majd szabadesés 46-íg…hm.. kíváncsi leszek nagyon a holnapi napra
És ha jól nézem a kötések nagy része 16:00 után született, de hogy ezek eladások vagy vételek voltak az árjegyzőtől azt nem tudom ... Melyik szoftverrel lehetne ezt figyelni MetaTrader?
Neki is el kell adnia .. .addig nem vesz át újabb pakkot még el nem adja amit ráborítanak ... és ne csak a Te certifikátod nézd hanem a 001-199-ig számozottakat egyben ... tegnap kicsit durvább volumen-ek voltak https://ibb.co/HTrWm9k5 ha jól sejtem a szoftvere nem képes arra hogy Te eladod akkor Én megkapom ... Ő odatolja a CME -n szerződött brókernek amit átvett eladásra és vesz a CME brókertől ha valaki venni akar ... az a CME bróker "dolga" hogy eldöntse hogy ad fel call vagy put opciót ... és el is fogadja az ajánlatot ... az Erste szerintem csak a 0,45% vételi és 0,45% eladási jutalékra és a 3,04,% USD kamatra játszik amit hetente be is hajt rajtunk. (megint 10.000.000 hitelem van, jól keres rajtam :-) )
Valószínűleg nem a vétellel van baja. Gondolom a gyors eséskor, így védi magát a nagyobb veszteségtől. (Ilyenkor szerintem ő se tudja olyan gyorsan eladni mint ahogy veszi, tehát veszít rajta) Így gondolom ilyenkor eltűnik. Mert amin te veszítesz, azon nem ő veszít.
Azt nem értem ha az ezüst esik akkor a köcsög árjegyzőnek az miért baj ha valaki ebbe bele akar venni ?👀 Hullókés alá áll. Miért zavarja a cserépedényt ez . ? Holnap ha tovább esik ez az ember szívrohamot kap.. ?… .. írnom kell egy levelet az Erstének mert ez tényleg érdekel👀😂
Ha részvényem lenne ; biztos nem írogatnék . Nem görcsölnék rajta . Az SRV program 2030 íg meg van hirdetve . Én ahogy látom az az UniCredittől függetlenül is menne . Csak nem ekkora volumennel.. Nem kellene a banknak előre menekülnie . De szerintem nem fognak egyesülni … Az hogy az árfolyam hintázik 32 környékén , szerintem normális . Nekünk ez most aranyat ér minden nap amég itt konszolidálódik . November 5 vagy 6 a jelentés napja ..
Én ha akartam volna se tudtam volna visszavenni Erste certiket hála az árjegyzőnek . Nem baj 48 alatt elmentek .. Nálam ez még nem az a korrekció amire várunk … magyarul nem vettem volna csak kis pakkot . Ha eséstől beszélünk illene 3 USD nek meglennie .. Ha korrekcióról beszélünk akkor pláne ráérünk venni . Nem kell kapkodni a belevételekkel ..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)