Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azon gondolkodom ha USA megy -ezüst megy - -ha jó a gazdaság - ezüst megy .. Ha nem jó - vágni kell fednek . Ha Kína megy ezüst megy .. Ha jó a hangulat napi 1,5 Dollár emelkedés benne van … Hétfőn lejjebb jön a short certi KO .. 44,8 körülre . Most a fut üres lassan 43 .. Ha jó a hangulat még jobban nyílhat az olló . …
30 percesen nem húz függőleges vonalat, ilyenkor nem merek shortot nyitni. 8.-a 9.-e elég izgalom volt. Ma elköszönök az EUR/HUF-tól de csak bázisár módosítással én 3HUF-ért már nem ... 80.000db bedobva a napi pár ezer helyett.
Ma nem ütik ki a felsőt igen valószínű. Én lefelezte m a longokat .. éves távra lenne a fele a másik fele paraszt shortra. De lehet eladom mind azt kívárom a korrekciót . Kapkodnom nem kell . Shortolni nem akarok. 0,5- USD-ért nem idegesitem magam .De én most nagyobb esélyt adnék a shortnak . 16.00 kor adat . USA nyitást meg kellene várni.
Emlékszel írtam a profik tudnak 3-5-7-13 éves időszakokban is gondolkodni mielőtt beállnak a rövidebb ideig tartó pozíciókba . Első Trump elnökség.,, pl. Oké én is benéztem 👀😂
Igen az EUR/HUF az egy nagy benézés eddig. Az USD/HUF meg az egész számlán látszik közvetve a USD-s részvények HUF-ban számolva állnak egy helyben. Kigondolta ezt 12 hónapja de még decemberben sem. Az ezüst short az a hírekre ugráskor működhet ... tegnap nem volt hír, csak lemásztam a létráról és né má itt mi van ... vegyünk egy alap pakkot. És igen a tartás a főprofil (ebben a pillanatban az MTEL-en van nagyobb hozam utána az Ezüst pedig ezüst csak 2024.04.08 óta van, kb. a topic induló óta :-) ) a friss bevételek mennek valahova ... tettem a BÉT-re is na az sem egy siker sztori. MOL alja és MTEL aug közepe ...
Mikor megmondtam hogy elmennek az alsó certiért..minimum /TS/ ..,persze lehet örömködni ha véletlen megmarad ideig - óráig. De a tanulságot gyorsan vond le …
Mit össze tudsz aggodalmoskodni. Trenddel szemben erőltetni a shortot. Egyébként láttad a chartot . Ff kiemelte 43 képbe . Látod a világban zajló folyamatokat.. Technológia váltást , dollár vergődését. Meddig lesz 42 felett ?… Most őszintén .. Mennyi jelentősége van most , hogy 41,8 vagy 42,1 ? ..Múltkor megnéztem mennyit lehetett keresni shorttal mert mindenki azon vergődődött . Az jött ki , hogy a legegyszerűbb és jövedelmezőbb , csendben ülni longban. Azt nézni az eget . Azon remegni hogy shortot nyit valaki ??.. Mivel okosabb annál aki vett 2 éve ?…Minden meglátásunk jött szinte eddig . Sp 6500 felett /7100/ arany nem néztem most de 5K a célár.., inkább ez az elgondolkodtató..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)