Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Olyan sokkot kapott mindenki, hogy el is felejtették/tük tmike-ot, óriási volt a döbbent csalódás, de miután jelezted, irtó sokan megköszönték neki like szinten.
Ha jól látom 10 százalék mínusz körül vagyok, ez van, így alakult. Nem osztalékban bíztam, hanem, hogy bejelentenek valami vételt a közgyűlésen, ha már ez volt a hivatkozási alap, hogy tartalékolni akarják.
Jöhet ott még egy akvi bejelentés, amitől megrántják. Nem hiszem, hogy folyamatos csorgás lesz mostantól. Elég sokat vettem tegnap és ma (szerencsére valamennyit 800 fölött adtam is belőle nyerőben), retrospektíve lehet jobb lett volna bennehagyni az OTP certikben ezt a pénzt.
Na, én ott voltam. Tudom, láttad az eredményt már. De szerintem: Bohóc parti volt, érdekes módon az otp tartózkodott, viszont az eredeti javaslatot megszavazta. Persze hiába, de ez jelent valamit. Azt, hogy nem ért egyet, és nem adja ehhez a nevét. Ezt tartom aggasztóbbnak, és nem az oszti elmaradását. Ami még nagyon gáz volt, hogy tmike folyamatosan közvetített a kgy.-ről, és a végeredmény után egyetlen ember sem köszönte meg neki azt, hogy velük foglalkozott végig. Eddig sem szerettem ezt a topikot, na, hogy mondjam, nem olyan, mint mi itt. Nálam 1/3-ad papír eladódott, többi marad. Veszteségem nem volt, átlag 746 most is, de nincs realizálva. Ismét hagytam még teret magamnak. Ja, vicces app cirkuszt rendeztem, stopp vitte el az egész készletet, de visszavettem egy részét ugyanott.
ahogy az app topikban irtam. en 648on adtam még el.. azt azert nem szeretnem h addig visszaszakadjon ma.. aztan nyaron lecsoroghat felolem 500-550 savba is, akkor ujra buy
Az idei nem lesz, 700 - 705 az ajánlati könyv, és 666-ot jósolnak mára ... Én még várok dühöngjenek egy kicsit lefelé. Után kezdem támasztani :-) a napi min. 700 most
igen-köszönöm,be is írtam rögtön az otp topikba amikor értesültem a hírről,hogy Pozor-vigyázni! :-) erre eshet az árfolyam. zsuzsa37
ma, 11:25
Előzmény:
Macus
óhhhhh.....akkor ezért a 150 milliárdos
saját részvény vásárlás, mai bejelentése, jól tudta előre,hogy a piac
nem igazán fog ennek örülni,még ha számítottunk is rá,már egy
ideje....mármint a cserére! 600-640 volt az árfolyam a bejelentéskor,most 490. Saját vélemény.
5
1
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)